Ogródek Pauliny
- paulinka09
- 500p

- Od: 18 sie 2008, o 13:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Pauliny
Dziękuję Maybelle za odwiedziny.Powoli zaczynam zaglądać do sklepów ogrodniczych.W tym roku po raz pierwszy kupiłam roślinki przez internet (w cebulach) i zobaczymy co przyślą
.
-
Maybelle
O ja też jestem ciekawa. Nigdy jeszcze nie zamawiałam. Daj znać czy doszły, to może i ja się skuszę

-
Tamaryszek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Paulinko ! My tu robimy wiosenne zakupy, a wiosna jakoś się ociąga ...
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Flpks jest super i każdemu mogę je polecić,
a bożykwiatu jestem ciekaw bo mnie nie wyrósł
a bożykwiatu jestem ciekaw bo mnie nie wyrósł
- paulinka09
- 500p

Maybelle na pewno pokażę roślinki jak tylko je dostanę.na razie czekam
Tamaryszek,cóż możemy zrobić,tylko czekać.Coś mi się o uszy obiło że po 22 marca ma się ocieplać.
Tamaryszek,cóż możemy zrobić,tylko czekać.Coś mi się o uszy obiło że po 22 marca ma się ocieplać.
- paulinka09
- 500p

Priam może tego bożykwiata wsadzić teraz do doniczki to się szybciej okaże czy wyrośnie?Tylko czy mu nie zaszkodzę?
- paulinka09
- 500p

Paulinko, gratuluję zakupów
JA póki co przeszukuję neta i zastanawiam się co kupić.
Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Witaj Paulinko,
wpadłam z rewizytą i nadzieją na relaks od pracy i się nie zawiodłam... Wszystkie moje ulubione roslinki, i to tak fajnie sfotografowane... I tylu pomocników
U mnie dzisiaj ktoś nieupilnował drzwi i któryś z moich trzech pomocników zorganizował sobie kuwetę w posadzonych kannach
Teraz wszystkie się podlizują mrucząc jak oszalełe po kolacji. Nie ma rady, trzeba wybaczyć.
Widzę, że kupujesz duzo jednorocznych kwiatów. Wysiewasz to wcześniej w domu? Ja w zeszłym roku próbowałam, ale mam chyba za mało słonecznych parapetów. Powybiegały mi te roślinki i wyglądały gorzej, niż siane wproszt do gruntu...
wpadłam z rewizytą i nadzieją na relaks od pracy i się nie zawiodłam... Wszystkie moje ulubione roslinki, i to tak fajnie sfotografowane... I tylu pomocników
Widzę, że kupujesz duzo jednorocznych kwiatów. Wysiewasz to wcześniej w domu? Ja w zeszłym roku próbowałam, ale mam chyba za mało słonecznych parapetów. Powybiegały mi te roślinki i wyglądały gorzej, niż siane wproszt do gruntu...
- paulinka09
- 500p

grabku jeszcze mamy czas na zakupy,wiosna coś się do nas nie spieszy w tym roku.U mnie dzisiaj była śnieżycagrabek pisze:Paulinko, gratuluję zakupówJA póki co przeszukuję neta i zastanawiam się co kupić.
- paulinka09
- 500p

Priam.Jak chcesz mogę kupić i wysłać ci te astry jak ci się naprawdę podobają.
- paulinka09
- 500p

Cebulla ja sieję wszystkie jednoroczne wprost do gruntu bo mam za mało miejsc na parapetach.Do doniczek sieję tylko pomidorki i lewkonie.W tym roku posadziłam kilka kann bo w zeszłym roku nie wszystkie zdążyły zakwitnąć.
- paulinka09
- 500p

- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Paulinko - jeśli by to nie był problem to będę wdzięczny. Na PW podasz mi kwotę i nr konta ;) Zarówno różowo biały jak i fioletowo- biały są świetne. A może w zamian ze te dwie torebki Ty też chcesz jakieś astry albo szałwie błyszczącą które kupiłem?? W moim wątku są zdjęcia.