JAKUCH-Jadziu To i ty będziesz czekała na kwitnienie swojej Polar bear i ja na swoje.
A jeszcze mam nowa Tardiwe i jeszcze Silver Dolar. To czekanie będzie.
Ciesze się ,ze moja kompozycja ramkowa spodobała się . Pastorały paprociowe sa teraz takie ładne,Szkoda aby im nie zrobić zdjęcia.
pela11-Elu Oj tak, tak dobrze piszesz. Na najbliższą pięciolatkę żadnej nudy, pracy sporo.Zwłaszcza w tym roku
Dziękuję za mile słowa pod adresem ogrodu i kwiatuszków.Na tarasie milo przysiąc z kawka.Ale pogody dobrej mało.
plocczanka-Lucynko Masz racje, ogrodomaniacy nigdy nie mają czasu na leniuchowanie .Tak na drugim świecie to już inna bajka.
Dziękuje za te sympatyczne słowa pod adresem mojego ogrodu.
Dziękuję tobie tycze dobrego Tygodnia i ciepełka.
Maska-Marysiu Bardzo ładny nowy Avatarek wodze.
U mnie na rzie tylko powojnik atragene kwitnie.Kilka innych już tez maja spore paczki.
Tak mam podagrycznik variegata i wiem,ze się rozłazi. Na jedyny kawałeczku przy garażu , mam go ..A na innych usuwam go .
marta64-Marciu Tulipanki jeszcze kwitną.A czosnków troszkę mam w różnych miejscach.Chyba jak przekwitnięta. to je poprzesadzam.
JAKUCH-Jadziu Co roku jakieś tulipany mi wypadają. I nie przywiązuje juz uwagi do ich nazw.
Nie wiem, co to za odmiana.Zawsze jakieś dokupuje i dosadzam.W tym roku kilka kęp wykopie i zobaczę co z nimi jest.
Kolory ja uwielbiam.I przez ostanie lata coś ciągle dosadzałam, aby te kolory były.
Moje dw Rh , przesadzane i jeszcze nie kwitną.Azalie tez czekają

.
Wiosna ma takie inne, soczyste kolory, i inne zielenie i żółcie

Moja ulubienica June- dopiero sie rozkręcą.

Cytryniec
Rabarbar dłoniasty, cos mi zżera...
Przesadziłam go blisko stawu.