Kwiatuszki Milki
hmmmm a to bym miał niespodziankę gdybyś stanęła u progu moich drzwi :P ciekawe jakbym cię rozpoznać miał :P nieno pytałem o wiek bo tak sobie myślę za ile zacznie kwitnąć (o ile się ukorzeni) ten fiołek co przywlokłem listki ;] tak swoją drogą to nie klapnęły więc może coś z nich będzie? skrętniki leżą jedynie po całe posadziłem w ziemi, no nic okaże się czy coś z nich będzie, moja babcia tak zawsze je wkładała do ziemi i jakoś chyba żyły;]
a odnośnie tych kwiaciarni to jest dokładnie jak mówisz nic ciekawego . . . jedynie czasem w supermarkecie jakimś jest coś ciekawego no i w lecie na targu który nie wiem czemu ale jest zawsze w poniedziałek (wiecie pełno ruskich i chińczyków którzy przyjeżdżają każdego dni gdzie indziej - w końcu Łęczna była kiedyś miastem jarmarków:P)ale tam głównie mozna kupić na balkon kwiaty ale za to jakie piękne;]
A no pewno rozpoznałbyś mnie po tym że miałabym ze sobą jakiegoś badyla
wiesz, z tego co ja wiem to fiołki kwitną pół roku po posadzeniu... znaczy się nie listka tylko już fiołka
moje skrętniki tez siedzą w ziemi, ciekawa jestem kiedy i czy w ogóle coś z nich będzie
a u mnie nawet z supermarketami krucho ;/ mam tylko polo market i niezawodna biedrone ;]