Nasze 1500m2 - cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewaidc1198
200p
200p
Od: 21 cze 2006, o 13:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Nasze 1500m2 - cz. 3

Post »

Małgosiu ! Przede wszystkim to zazdrość mnie zżera gdy widzę możliwości związane z dużym obszarem ogrodu. Ja niestety muszę się miarkować żeby sadzone rośliny nie były zbyt duże :( Wypisałam całą wielką listę chciejstw z Twojej oferty, oczywiście pod kątem pszczół bo mam od kwietnia 3 ( hahahah ) ule w ogródku - PASIEKA ;) Ale wszystko robi mały rozmiar ogródka. Czy będziesz miała maliny na sprzedaż ?
Napiszę Ci pw. ;:168
Na działce! - PEŁNY ODLOT
Opowieści z mchu i paproci
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu Dzielżany robią wrażenie zwłaszcza w tak okazałych kępach ;:215
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Gosieńko, Twoje świecznice, prężą się jak wojsko na paradzie ;:oj moje zakrzywiają pastorały i pachną obłędnie. ;:306
Dzielżany ;:215 teraz mają swoje pięć minut a ja ciągle nie miałam na nie miejsca w ogrodzie. ;:179
Mieczyków i dalii już nie sadzę, dlatego pasę oczy Twoimi cudami, zwłaszcza tą cudną celozją, takich dwubarwnych szczoteczek jeszcze nie spotkałam. ;:433 ;:433 Jeszcze pelargonie pochwalę - wspaniałą kolekcję zgromadziłaś. ;:215 ;:215
Pozdrawiam i ciepłej jesieni życzę. ;:3 ;:3 :wit
PaulaF-Z
500p
500p
Od: 1 lis 2016, o 20:48

Post »

Gosiu,

piękne zdjęcia i ile kwiatów jeszcze w twoim ogrodzie. Śliczne mieczyki. Podziwiam ;:138 , moje już dawno przekwitły, powoli czas je wykopać.
Szkoda, sezon się kończy.
A ty będziesz miała co planować. Super, przerwa od ogrodu się przyda?
DzonaK

Post »

Witaj Gosiu .
Mieczyki wynagradzają swymi pięknymi kwiatami trud pielęgnacji jaki trzeba w nie włożyć . Twoje są wyjątkowo piękne i chociaż trzeba je wykopać i posadzić to uważam że warto bo są piękne . Rabata zachęca do przycupnięcia na chwilę i zachwycania się kolorami jakimi wdzięczą się te kwieciste panienki . Cudnie ;:215 ;:215
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu takie cudowności pokazałaś ,że nie wiadomo co piękniejsze ,pelargonie są niespotykane ,bardzo je lubię ,ale i mieczyki moje ulubione i dzielżany ,miło spaceruje się po Twoim ogrodzie ,a jak jeszcze się powiększy to będzie jak w parku,pozdrawiam ;:168 ;:168
Awatar użytkownika
ewaidc1198
200p
200p

Post »

Małgoniu ! Przepiękne mieczyki, ale o tej porze roku to nawet i rozchodniki zachwycają. Piękny masz ogród, a najcudowniejsze jest to, że masz go tuż za oknem , zawsze jest na czym oko zawiesić i zwyczajnie ,,zaciągnąć" w płuca wszystkie dobre fluidy , które on wydziela. Ludzie swoją przygodę rozpoczęli od Ogrodu i widać , ze wciąż w nim chcemy być i wciąż za nim tęsknimy i wielu z nas nie wyobraża sobie życia bez ogrodów. Ogrody to też owady. Bez nich nie było by tych wszystkich zachwycających barw i zapachów, oby jak najwięcej z nas miało tego świadomość, że bez owadów tylko kukurydza i ziemniaki hahahaha ! Ależ było by smutno. W swoim ogrodzie postawiłam 3 ule, ale czas też na hotel dla dzikich pszczół. Czy Ty Małgosiu masz taki hotelik ?
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Małgosiu :wit . Jesień w Twoim ogrodzie buchnęła kwieciem i kolorem ;:138 . Zawsze wydawało mi się, że dzielżany mają takie duże kwiaty ale raz widziałam je na żywo i okazało się, że są małe ;:218 . Mimo wszystko pięknie się prezentują ;:215 . Poza tym dalie rzucają się w oczy ;:138 . Moje po wiatrach strasznie się połamały i już mi się nie chce ich podnosić :;230 . Niedługo wykopki więc niech sobie leżą ;:306 . Mój ogrodowy entuzjazm póki co chwilowo przygasł ale miejmy nadzieję, że od wiosny znów będę pełna miłości do tych moim kwiatuchów. Pozdrawiam :wit .
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Małgosiu, oglądam Twoje zdjęcia i zastanawiam się, czy są jeszcze jakieś rośliny, których Ty nie masz.
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Małgosiu przepiękne kwitnienia ;:63 dzielżany wymiatają, szczególnie ten Fuego :) coś pięknego :shock:
PaulaF-Z
500p
500p
Od: 1 lis 2016, o 20:48

Post »

Gosiu,

spojrzałam na twój ostatni wpis i przyznaję, że chyba zacznę robić listę "chciejstw" na wiosnę. Na pewno odezwę się, już ci pisałam o floksach, a teraz widzę jeszcze dzielżany, piękne pelargonie... :D
Oj, trzeba będzie zaplanować zimą, gdzie tu posadzić co nieco.
A myślisz już o jakiś stroikach jesiennych?

:wit
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Kochani bardzo was przepraszam, że tak was zaniedbalam, ale najpierw nie miałam czasu, a teraz tata trafił do szpitala z niepewnymi diagnozami. Po całych dniach siedzimy przy nim, czekamy na dalsze badania. Do niczego innego nie mam już teraz głowy. Strasznie ciężko pogodzić się z tym, że do tej pory zdrowy siłacz nagle potrzebuje pomocy w codziennym funkcjonowaniu...
Awatar użytkownika
ewaidc1198
200p
200p

Post »

Bardzo Ci współczuję Małgosiu traumatycznych przeżyć , znam to z autopsji :( Życzę całej Twojej Rodzinie dużo siły i wytrwałości w chorobie Twojego Taty , a Jemu samemu dużo zdrowia i optymizmu. Trzymaj się Kochana ;:196
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Gosiu trzymaj się ;:196 Dużo zdrówka i poprawy w zdrowiu ;:108
Awatar użytkownika