Stellata chyba jest z tych chętnych do kwitnienia?

kupiłam w KROTONIE
  kupiłam w KROTONIE   

Ile ja tam bym kupił...
 Ile ja tam bym kupił...

Mi się też podoba Genie, ale cena mi się nie podoba... No i ciekawe, jak kwitnie tak naprawdę...Za to black tulip jak widziałam na żywo, to zdjęcia na aukcjach są mocno podkolorowane
 Mi się też podoba Genie, ale cena mi się nie podoba... No i ciekawe, jak kwitnie tak naprawdę...Za to black tulip jak widziałam na żywo, to zdjęcia na aukcjach są mocno podkolorowane   Tez ładny, ale jak ktoś czeka na takie megaciemne bordo, to się rozczaruje!
 Tez ładny, ale jak ktoś czeka na takie megaciemne bordo, to się rozczaruje! 
 No, dzisiaj deszczyk podlewa  a potem to juz rozwinę weża.  Wczoraj było ładnie to zdjęcia zrobiłam bo dzisiaj pada to już by nie wyszły, są klapnięte
  No, dzisiaj deszczyk podlewa  a potem to juz rozwinę weża.  Wczoraj było ładnie to zdjęcia zrobiłam bo dzisiaj pada to już by nie wyszły, są klapnięte   

kupiłam sobie solidną , drewnianą peergolę, bo te puste, metalowe rurki połamały mi sie w ub. r. Obecnie stoi na tarasie i Stasiu maluje. Na nią akurat zarobiłam . Wygrałam rozgrywki warcabowe wśród seniorów i mogłam kupić coś na rachunek za 100 zł, to akurat za tyle w Auchan kupiłam pergolę. A drugą ( trochę inną ) kupił mi Stasiu
 kupiłam sobie solidną , drewnianą peergolę, bo te puste, metalowe rurki połamały mi sie w ub. r. Obecnie stoi na tarasie i Stasiu maluje. Na nią akurat zarobiłam . Wygrałam rozgrywki warcabowe wśród seniorów i mogłam kupić coś na rachunek za 100 zł, to akurat za tyle w Auchan kupiłam pergolę. A drugą ( trochę inną ) kupił mi Stasiu  

Powoli i stopniowo  rozwijają się od marca do czerwca
  Powoli i stopniowo  rozwijają się od marca do czerwca   To najpiękniej kwitnące drzewo
  To najpiękniej kwitnące drzewo   
  nie skubałam listków
   nie skubałam listków   Rośnie b. dobrze , jak szalone, jest już b. wysoooookie
 Rośnie b. dobrze , jak szalone, jest już b. wysoooookie  

Pan miał zdjęcie sadzonki, nie była różowa, widać to inna odmiana. No to jak przyjedzie to spróbuję
 Pan miał zdjęcie sadzonki, nie była różowa, widać to inna odmiana. No to jak przyjedzie to spróbuję  To ja Ci dam znać, czy dobre w smaku
 To ja Ci dam znać, czy dobre w smaku  

!!!  No i 2 pergoli! Czyli sezon zaczynasz
 !!!  No i 2 pergoli! Czyli sezon zaczynasz    

Oj, czekam na emeryturkę, czekam
 Oj, czekam na emeryturkę, czekam   

w ub. r. zajęłam drugie miejsce a to było 70 zł , kupiłam stolik na taras
   w ub. r. zajęłam drugie miejsce a to było 70 zł , kupiłam stolik na taras  a teraz pergolę a drugą dokupił Stasiu, jest ładniejsza , ale weższa. Obsadzę różami i clematosami. A pierwszą wymienię z tą co już jest metalową, bo jest byle jaka, pierwsza się połamała w  wiatr. A te gdzies tam jeszcze wcisnę
 a teraz pergolę a drugą dokupił Stasiu, jest ładniejsza , ale weższa. Obsadzę różami i clematosami. A pierwszą wymienię z tą co już jest metalową, bo jest byle jaka, pierwsza się połamała w  wiatr. A te gdzies tam jeszcze wcisnę  
 U nas rozgrywki młodzieżowe też są
   U nas rozgrywki młodzieżowe też są