Mój ogród - eukomis cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Gucia!!
Widzę że przed tobą nic się nie ukryje masz rację te powojniki rosna pod balkonem w gruncie i mają wspaniałe warunki do rozwoju gdyż nogi maja osłoniete przed słonkiem, mini skalniakiem,. którego u mnie jest bardzo dużo ,bo ogród mam od strony południowej.
pozdrawiam Halina.
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Witaj Halinko, ślicznie :!: A co to za roślina obok krokusów :?:
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bernadetko nie mart się my wszyscy w jakimś czasie też raczkowaliśmy, jesteśmy tu jak jedna rodzina i po to żeby sobie pomagać, ja się bardzo cieszę ,że tu trafiłam i że jestem. Jeżeli bedę miała jakąś roślinke co Ci się bardz bedzie podobąc to z chęcią się z toba podzielę bo wiesz ja nie mam dużo miejsca i nie moge sobie pozwolić ,aby rośliny zbytnio się rozrastały więc muszę ich często dzielić.A chciałabym mieć ciągle nowości. Jeżdzę po wystawach i zawsze coś upatrzęnowego.
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moja droga Gabrysiu jestes nie samowita nic się nie ukryje przed tobą bardzo mił mi się z tobą rozmawia -to miniaturowy Rododendron cześć Halina.
Ide posprzątać,bo przyszłam z pracy i nic jeszcze nie zrobiłam- i niech kto mi powie , że komputer to nie złodziej czasu !!!!!
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Halinko zobacz na pw :P
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moi drodzy przjaciele potrzeguję pomocy- Z oczka wodnego przenioslam do pomieszczenia dwie moje rybki/ karasie i nie wiem co sie z nimi dzieje jedna byla piekna czerwina w ciapki druga czarna w ciapki rybki mam w dużym naczyniu karmie ich specjalnym pożywienie a moje rybki straciły piękny kolor i są nijakie nie wiem czy nie są chore ,choc są bardzo żywe-to takie nijakie, proszę o poradę w chodowli.Halina.
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

eukomis pisze:Moja droga Gabrysiu jestes nie samowita nic się nie ukryje przed tobą bardzo mił mi się z tobą rozmawia -to miniaturowy Rododendron cześć Halina.
Ide posprzątać,bo przyszłam z pracy i nic jeszcze nie zrobiłam- i niech kto mi powie , że komputer to nie złodziej czasu !!!!!
Halinko komputer to złodziej czasu, ale Forum to dopiero :!: Działa jak najostrzejszy narkotyk :!:
Po prostu uzależnia przekonasz się Obrazek
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu nie wiem co to jest Pw.Halina
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Halinko mam ogród -te linki pod moim napisem to jest ogród i kwitki domowe -naciśnij na te niebieskie napisy to zobaczysz moje królestwo
A Pw to jest prywatna wiadomość -u góry masz takie okienka i tam jest taki znaczek PW naciśnij na niego to odczytasz wiadomość od Bogusi .
Jeśli czegoś nie wiesz to pisz -zawsze znajdzie się jakaś osoba która podpowie co zrobić :D
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Halinko ,tak jak Ci Bożenka napisała pw jest umieszczone między profilem a wyszukiwarką u góry monitora ,naciśnij na nie :P --kliknij i sprawdzaj częściej bo możesz mieć wiadomości :P
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bardzo szkoda Halinko, ze powojnik Ci zachorował, Był przepiekny! (zresztą nie tylko on).
Mnie tez coś się stało z powojnikiem i nie mam pojecia co złapał. Nie tracę nadzieji, ze wiosna się odrodzi. Scięłam go jesienia przy ziemi i wiosna , jak odbije, popryskam na grzyba.
Ty tez nie skreslaj jeszcze swojego, moze odżyje :D
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ryby czasem tracą kolory jak się im zmieni lokum bo się stresują ale powinno wrócić wszystko do normy (mam nadzieję że nie wpuściłaś ich od razu do nowej wody tylko po mału je do tego przygotowywałaś by nie doznały szoku)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Halinko,stworzyłaś coś pięknego przed swoimi oknami.Tyle pięknych roślin,że nie mogę oczu oderwać.Wydawać by się mogło,że to niemożliwe między blokami.A jednak!Pozdrawiam.Magda
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Piękny ogród,przesliczne kwiaty.Bardzo mi się u Ciebie podoba.Lubię takie zestawy kwiatów i innych roslin.Funkie bardzo ciekawe kolorystycznie.
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Droga Magdo Ja w młodosci pomagałam rodzicom w pracach związanych zgrzebaniem w ziemi , w tedy mi się to nie podobało ipo skończeniu szkoły uciekłam do miasta, żeby nie grzebać w ziemi.Kochałam bardzo przyrodę i to się odrodziło zapragnełam bardzo mieć choć maleńki ogródek z kwiatami. Poświęciłam wiele pracy,żeby to mieć. i nie żałuję. Ty też pewnie cieszysz się ze swoich osiagnieć. pozdrawiam Halina. :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:

Posyłam zdjęcia jesień 2007r w moim ogrodzie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”