A tam......nie piszą, ale zaglądają, więc fotki wskazane.
Kiedy będziesz przejazdem we Wrocku? Musisz wstąpić choćby na 5 minut po Złotlina.

Nie ma chyba w tym nic dziwnego, jakkolwiek by nie patrzeć większość hodowców roślin (np. róż) to właśnie mężczyźni. Zupełnie inną kwestią jest sprawa "męskiej estetyki" w ogrodzie.Bufo-bufo pisze:Podoba mi się to że panowie też uprawiają kwiaty i to jakie![]()
Olu, nie da się wyhodować ładnych i zdrowych róż bez regularnej ich pielęgnacji. Bez oprysków jest to praktycznie niemożliwe.Bufo-bufo pisze:Krzysiu czy wykonujesz jakieś zabiegi przy różach?
rezkotki nie są żabami, to oddzielna rodzina wśród płazów.violetta pisze:Żabusia śliczniusia, ...
Te zielone żabki w Twoim oczku to raczej nie rzekotki. Rzekotka, a właściwie rzekotka drzewna Hyla arborea jak sama nazwa wskazuje przebywa głównie na krzewach o drzewach. W zbiornikach wodnych składa jedynie skrzek.Tajka pisze:Takie zielone żabki są w oczku u mnie, nie wiedziałam, że nazywają się rzekotki .
Czy to ta roślina o którą pytałem? jeśli tak to jest to kapturnica purpurowa, jeśli nie o tą Ci chodzi to proszę pokaż o którą.Tajka pisze:Czekam na nazwę nie znanej roślinki.