Witam wieczorową porą
Mamy lato w pełni..Pelargonie się cieszą, gorzej z fuksjami
Ja korzystam w pełni ze słońca..Dziś cały dzień spędzony nad wodą skończył się tak, że siedzę przed komputerem i czuję jak pali mi się skóra łącznie z uszami
Kirunia współczuję ślimaków..nawet sobie nie wyobrażam jak bym sobie z nimi miała poradzić.
Beatriceee tak,
Zebra Lee jest bluszczolistna
Specjalnie dla Ciebie..
mamaania86 ale mnie wystraszyłaś

Jak się go pozbyliście z pokoju? Jak przeczytałam Twój post, to teraz ciągle sprawdzam, czy w pokoju nie mamy lokatora..Mam wrażenie, że nietoperze bywają w nocy na balkonie, bo jak wczoraj wyszłam, to słyszałam dziwne skrobanie pazurów jakby o barierki lub doniczki i zwiałam z balkonu odrazu
maadro dzięki za wskazówkę co do fuksji...Popatrzę, porównam..Fakt, ma dużo kwiatów..I za to ją lubię, i jeszcze za to, że bezproblemowo zimuje, ukorzenia się i kwitnie jak szalona
Specjalnie dla Ciebie
Annabel 
Pąki już pokazywałam
Ballerinie coś odbiło od upałów i pomieszały się jej kolorki
Fuksja, której nazwy nie znam, ale podpowiadaliście mi
Sophie Michiels..
Sesja zdjęciowa
Marcus Graham..
Ziegfield Girl i jej śmieszne bombki
Deep Purple-najgorzej znosi upały..Kusi mnie, by ją ostro przyciąć, bo chyba jest już za duża i nie wystarcza jej wody

Żal mi tylko tych licznych pąków..
Pelargonia
Denise..Obiecuję,że poprowadzę ją na drzewko..Z jej intensywnym wzrostem pewnie by się nadawała..Nawet teraz mnie kusi by pozbawić ją bocznych odrostów i spróbować
NN
Flower Fairy White Splash
Spokojnej nocy