Zajechałam dziś do Leroy Merlin po korę ...tylko po korę

To nie moja wina,że wystawili właśnie dziś nową ofertę i nie było miejsca,aby przejść między sektorami.Tak sobie chadzałam aż ujrzałam stanowisko z magnoliami,zaczęłam przebierać między plakietkami i znalazłam całkiem przypadkowo Aleksandrinę,która w wątku Moni vertigo mnie zaintrygowała

Zawołałam męża,zrobiłam słodkie oczy Shreka,opowiedziałam krótką historię o tym,że mam dla niej wspaniałą miejscówkę na miejsce innej,która była małym patyczkiem i się nie przyjęła...no i udało się,wylądowała w koszyku

Dokupiliśmy jeszcze borówkę amerykańską i torf,aby nowe nabytki miały dobry start.
Martuś prognozy swoje,a pogoda swoje

Jutro mam zamiar pojechać na działkę,sprawdziłam na pogodynce i deszczu nie widać

Żałuję,że wczoraj nie udało mi się pojechać,dziś nie byłam,czekałam na kuriera z roślinkami od Stasi
Jadziu pełne tulipanki są z ostatniej jesieni,warto je kupić,są naprawdę ciekawe ...
Grażynko fajnie jakby się rozmnożyły korony,jestem taka happy,że zakwitły.Gdyby tak się nie stało,pewnie szybko zniechęciłabym się do nich...tak już mam
Nena tulipanki z jesieni 2013,na jesień dosadzę więcej

Mają teraz swój czas i królują na rabatkach...
Maju fajnie,że już jesteś

Brakowało mi Ciebie
Szałwię możesz spokojnie wysadzić do gruntu,ja swoją mam popikowaną w kubeczkach.
A Ty tulipanków nie posiadasz?
Iwonko na wszelki wypadek posadziłam na ukos,bałam się,że zgnije

Posadziłam 5 sztuk,ale wyszły tylko 3,może za rok się pokażą?Tulipany z B wymiatają
Kwik24 jak miło,że jesteś:) Tym bardziej,że róże są Twoją pasją
Zapraszam częściej
Aniu to wspaniała wiadomość,pamiętam jak pisałaś,że nie chce Ci kwitnąć,mam nadzieję,że ją obcykałaś
Niestety aktualnych fotek z działki nie mam,ale za to z mojego balkoniku coś pokażę...
Dziś przyjechała paczka z roślinkami dorodnymi od naszej Stasi

Mój piesio bada nowego przybysza
W tym roku postawiłam na zioła i pomidorki koktailowe...
Lobelia z własnego siewu w nogach Inconnent Blush
Tegoroczna nowość Kaiser...szybki jest
Rozchodnik od Stasi
W pustym do tej pory dzbanku zagościła lawenda...
Tabliczki do ziół sama malowałam,zastanawiam się jak zrobić napis,żeby było ładnie ...
Myślałam jeszcze nad farbą kredową do tablic,najpierw miałam właśnie taki zamysł,ale jak zobaczyłam cenę to nie skorzystałam...za 0,5 l 57 zł
Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej nocy i jutrzejszego dzionka