Co do bukszpanu to ja też mam rządek bardzo starych egzemplarzy, ale niestety są one przycinane właśnie dlatego, że rosną w jednym ciągu, a marzy mi się taki stary naturalny choć jeden
Nasz kochany ogródek
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Nasz kochany ogródek
Co do porzeczki to muszę spróbować bo bardzo podoba mi się Wasz egzemplarz, moja jest bardzo ażurowa, o naturalnym pokroju, pięknie kwitnie, ale jednak ta Wasza mi się bardziej podoba.
Co do bukszpanu to ja też mam rządek bardzo starych egzemplarzy, ale niestety są one przycinane właśnie dlatego, że rosną w jednym ciągu, a marzy mi się taki stary naturalny choć jeden
.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- ann_30

- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Cudowna te Wasze kociaki
Jeżeli chodzi o kompozycje to bardzo ciekawie zaaranżowane.Ja mam konar po uschniętej wierzbie i wcześniej służył do wieszania na nim donic z pelargoniami a od dwóch lat jest podporą pod powojnika i też ładnie wygląda.Miłego weekendu 
- spagusia
- 200p

- Od: 4 maja 2010, o 21:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Porzeczka
Zmiennooki kiciuś
Jakość zdjęć
Chętnie zajrzę ponownie 
- Ewiczka52

- Od: 1 lut 2012, o 14:52
Piotrku
Cudna kocia ferajna
, a Boni to będzie mój pupilek . Kolor futerka cudny ale czemu oczki tak się zmieniły to pewno niewiadoma przyczyna 
Pozdrawiam Ewula
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Piotrze ,ale masz cudne futrzaki Boni jest piękny ...chyba go adoptuję
Pozdrawiam Ciebie i żonkę
Pozdrawiam Ciebie i żonkę
marzenia się spełniają! Dana
Piotrze, jaka wesoła kocia ferajna!
Masz fajnych pomocników w ogrodzie
Boni to także mój faworyt, ale reszta również urocza.
Jak minęła sobota?
Pozdrawiam,
A
Masz fajnych pomocników w ogrodzie
Boni to także mój faworyt, ale reszta również urocza.
Jak minęła sobota?
Pozdrawiam,
A
- Andzia84
- 1000p

- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Oj dziewczyny-za późno. Ja pierwsza zgłosiłam się do adopcji Boniego

Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- -Piotr-
- 200p

- Od: 2 mar 2014, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sobota była pracowita, prawie cały dzień z małymi przerwami na dworze. Jak to fajowo że można sobie wypić kawę w ogrodzie.
Co do kotów to muszę napisać sprostowanie.
Kuba jest nasz, reszta to jego kumple, należą do szwagierki, ale mieszkają po sąsiedzku, tak więc rozrabiają razem.
Ewo cieszę się że Ci się podoba porzeczka, dzisiaj troszkę oczyściliśmy ją z zielska, i chcemy pod nią położyć włókninę.
Bukszpan mamy jeden taki dorodny, dwa pozostałe to małolaty.

Aniu Nie wszystkie kociaki są nasze
a kompozycja jest na suchym konarze bożodrzewa. Ten bożodrzew rozrasta się w błyskawicznym tempie, do dzisiaj nie możemy się go pozbyć,
wyrasta wszędzie. Wiesz że ten suchy konar wypuścił kiedyś liście ?
Agusiu zaglądaj kiedy chcesz, bardzo serdecznie zapraszam.
Ewko nie wiem czym to jest spowodowane, ale jak był mały to miał szare oczka. a ferajna jest faktycznie cudna.
Danusiu dziękuję za pozdrowienia w imieniu własnym i żonki, Boni jest największy z całej ferajny.
A co do tej kolumienki z cegieł o którą się Tobie pytałem, to lampkę już kupiłem, i zacząłem zbierać cegły.
Chcą zrobić ze starych cegieł, chyba że nie będę miał, to kupię nowe.
Agunia kociaki jak to kociaki chodzą swoimi ścieżkami, ale jak im czasami odwali głupawka, to jak dzieci, boki można zrywać.
Sobota pracowita, dzisiaj kupiliśmy: pęcherznicę diabolo, judaszowca, hortensję pnącą, komarzycę i roślinki do oczka.
Przed domem została skoszona trawa, wreszcie wkopałem pergole, syn podłączył lampki na skałce, wykopał korzenie po bzie, ja przesadziłem
iglaki, i trzmielinę. Na dzisiaj koniec pracy, teraz ze skarbikiem wypijemy sobie winko, w przyszłym tygodniu mam wagary to znowu posuniemy się do przodu.

Co do kotów to muszę napisać sprostowanie.
Kuba jest nasz, reszta to jego kumple, należą do szwagierki, ale mieszkają po sąsiedzku, tak więc rozrabiają razem.
Ewo cieszę się że Ci się podoba porzeczka, dzisiaj troszkę oczyściliśmy ją z zielska, i chcemy pod nią położyć włókninę.
Bukszpan mamy jeden taki dorodny, dwa pozostałe to małolaty.

Aniu Nie wszystkie kociaki są nasze
a kompozycja jest na suchym konarze bożodrzewa. Ten bożodrzew rozrasta się w błyskawicznym tempie, do dzisiaj nie możemy się go pozbyć,
wyrasta wszędzie. Wiesz że ten suchy konar wypuścił kiedyś liście ?
Agusiu zaglądaj kiedy chcesz, bardzo serdecznie zapraszam.
Ewko nie wiem czym to jest spowodowane, ale jak był mały to miał szare oczka. a ferajna jest faktycznie cudna.
Danusiu dziękuję za pozdrowienia w imieniu własnym i żonki, Boni jest największy z całej ferajny.
A co do tej kolumienki z cegieł o którą się Tobie pytałem, to lampkę już kupiłem, i zacząłem zbierać cegły.
Chcą zrobić ze starych cegieł, chyba że nie będę miał, to kupię nowe.
Agunia kociaki jak to kociaki chodzą swoimi ścieżkami, ale jak im czasami odwali głupawka, to jak dzieci, boki można zrywać.
Sobota pracowita, dzisiaj kupiliśmy: pęcherznicę diabolo, judaszowca, hortensję pnącą, komarzycę i roślinki do oczka.
Przed domem została skoszona trawa, wreszcie wkopałem pergole, syn podłączył lampki na skałce, wykopał korzenie po bzie, ja przesadziłem
iglaki, i trzmielinę. Na dzisiaj koniec pracy, teraz ze skarbikiem wypijemy sobie winko, w przyszłym tygodniu mam wagary to znowu posuniemy się do przodu.

-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
No to zdrówko
Piotrze pięknie piszesz o żonie...to takie miłe
Zupełnie jak mój M o mnie
Jak wybudujesz pokaz koniecznie !
Piękne lampki nad oczkiem
Piotrze pięknie piszesz o żonie...to takie miłe
Jak wybudujesz pokaz koniecznie !
Piękne lampki nad oczkiem
marzenia się spełniają! Dana
- -Piotr-
- 200p

Danusiu, oczywiście że pokażę, mam zamiar w przyszłym tygodniu to zrobić, mam również do poprawienia mój grill, tak więc za jednym zamachem to załatwię.
- Andzia84
- 1000p

- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Piotrze, cudowna jest ta porzeczka krwista. Na zdjęciach jest 1 krzew, czy kilka połączonych? Po Twoich fotkach bardzo żałuję, że nie kupiłam jej w tym roku w Lidlu. Akurat gdy byłam to pracownicy wynosili na sklep rośliny więc krzaczki były bardzo ładne, nieprzebrane. Szkoda, ze wcześniej jej na żywo nie widziałam. Widzisz-trzeba było wcześniej założyć wątek
A swoją drogą to bardzo się cieszę że zdecydowałeś się pisać bo niezmiernie dużo i ciekawie się u Ciebie dzieje
Miłej niedzieli 
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
- -Piotr-
- 200p

Aniu, nasza porzeczka to jest jeden krzew, na jednym pniu.
Gdybym wiedział że to forum tak mnie wciągnie, to dawno bym już założył swój wątek.
Gdybym wiedział że to forum tak mnie wciągnie, to dawno bym już założył swój wątek.
Mi również w oko wpadł krzew porzeczki- pięknie kwitnie! Jak owocuje?- pod względem koloru owoców i ich smaku- bo w obecnym stanie to piękna ozdoba ogrodu!
- -Piotr-
- 200p

Moniko, ta porzeczka jest rośliną ozdobną, ładnie wygląda, ale żadnych owoców.
- -Piotr-
- 200p