Paulii - dzięki za komplement, mam nadzieję, że twoje trzymanie kciuków pomoże, bo pierwszy raz od dawna grzebanie w ziemi nie sprawiło mi przyjemności
Marmarelko - sama nie wiem, skąd wziął się ten pomysł na dom - ja nigdy o takim nie marzyłam, mieszkamy tu dopiero 1,5 roku, a już nie wyobrażam sobie powrotu do bloku. To wszystko przez chłopa, który się w bloku nie odnajdywał
Kocico - posadziłam tawułę Anthony Waterer, myślę, że jej rozmiar jest całkiem akceptowalny ;) Rośnie na samej górze i myślę, że nie przekroczy poziomu schodów. Bardziej martwi mnie to, że gdzieś w 1/3 wysokości posadziłam krzewuszkę - ale wierzę, że ostre cięcia jej nie zaszkodzą.
Naczytałam się dzisiaj - pół dnia spędziłam na forum udając, ze pracuję - powrót do pracy za 2 dni, a przede mną kupa papierów do zrobienia. Ale za to wypisałam sobie kilka odmian białych roślin, które mi się podobają - lilie, tulipany, powojniki, narcyzy... tylko coraz mniej mi do tego róża pasuje. A róża była inspiracją do stworzenia tej rabaty

:)