Nie ciągnij mnie teraz za językoffca11 pisze:Nie chcę się kłócić z joaker ale przeczytaj to jeszcze raz, bo potem BobejGSoffca11 pisze:Błażej w związku z tym, że przeskoczyliśmy do nowego wątku opowiedziałbyś pokrótce jak wyglądała opieka nad gigantem, nawożenie etc.Więc myślę, że wszystko samo się wyjaśniło.BobejGS pisze:Niestety tak nie idzie, choć by się dało ale To za dużo pracy wymagają takie odnośnik)
 Odpowiedź miała na myśli inną kwestie a mianowicie odnośniki do poszczególnych pytań. Chodziło mi o To że one są tak rozłożone po wątku że zbyt dużo pracy wymagałoby ich wszystkie wyłapanie i podpięcie. Zresztą takie odpowiedzi nie są miarodajne bo Ja żadnym specem nie jestem
 Odpowiedź miała na myśli inną kwestie a mianowicie odnośniki do poszczególnych pytań. Chodziło mi o To że one są tak rozłożone po wątku że zbyt dużo pracy wymagałoby ich wszystkie wyłapanie i podpięcie. Zresztą takie odpowiedzi nie są miarodajne bo Ja żadnym specem nie jestem  To są tylko sugestie. Ale fakt dzięki mojej odpowiedzi dodałem kilka kwesti które pominąłem wcześniej z powodu iż uważałem je za naturalne
 To są tylko sugestie. Ale fakt dzięki mojej odpowiedzi dodałem kilka kwesti które pominąłem wcześniej z powodu iż uważałem je za naturalne 

. Czytam na opakowaniu: "owoce wielkie do 1 m średnicy'. Wagi brak.
 . Czytam na opakowaniu: "owoce wielkie do 1 m średnicy'. Wagi brak. .
 .