Witaj Magdo na forum
 Witaj Magdo na forum   Ładny ten Twój skromny ogródek
 Ładny ten Twój skromny ogródek   Niedługo nie będzie taki skromny będzie pięknym ogrodem.
 Niedługo nie będzie taki skromny będzie pięknym ogrodem.Masz tyle możliwości aby pięknie zagospodarować ogródek
 Trzymam kciuki
 Trzymam kciuki Piękne iglaki, Rojniki piękne ,Śliczny skalniak

Witaj Magdo na forum
 Witaj Magdo na forum   Ładny ten Twój skromny ogródek
 Ładny ten Twój skromny ogródek   Niedługo nie będzie taki skromny będzie pięknym ogrodem.
 Niedługo nie będzie taki skromny będzie pięknym ogrodem. Trzymam kciuki
 Trzymam kciuki 
 "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące" Młodość jest piękna. Ma tyle możliwości przed sobą.Tak też i Twój ogródek.
  Młodość jest piękna. Ma tyle możliwości przed sobą.Tak też i Twój ogródek.  Zapowiada się dobrze.Trzymam kciuki
 Zapowiada się dobrze.Trzymam kciuki 

nowe nasadzenia?
 nowe nasadzenia?

"To ze zdjęcia" -masz na myśli zurawkę ,a a czerwona trawa to Red Baron ?Magda30 pisze:Witam wszystkich po malej przerwie udalo sie dokupic 3 roze zolta,czerwona,i to ze zdjecia,ponadto berberys ,trawa czerwona pozdrawiam

nie to ze zdjecia roze aparat troche przeklamuj roza jest bardziej cherbaciana a zurawka zapomnialam tez dokupiona ,trawa tak red baron masz  racje ja co do nazw niw mam glowy bedzie trzeba podpisywac bo az
 nie to ze zdjecia roze aparat troche przeklamuj roza jest bardziej cherbaciana a zurawka zapomnialam tez dokupiona ,trawa tak red baron masz  racje ja co do nazw niw mam glowy bedzie trzeba podpisywac bo az  

Nauczysz się z czasem,ja mam w głowie większość nazw chyba że mam wiele odmian danej rosliny to zaczęłam znaczniki wypisywać żeby się nie pogubićMagda30 pisze:nie to ze zdjecia roze aparat troche przeklamuj roza jest bardziej cherbaciana a zurawka zapomnialam tez dokupiona ,trawa tak red baron masz racje ja co do nazw niw mam glowy bedzie trzeba podpisywac bo az

Madziu
 Madziu