Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Witajcie jestem tylko na chwilkę ( w pracy jestem i nie bardzo mogę wchodzić )
Witam kanapl spaceruj ile chcesz będzie mi bardzo miło.
Iwonko, Ewuniu też tak myślę ale wolałam zapytać się bardziej doświadczone koleżanki.
Renatko wpadaj ile chcesz i kiedy. Mój ogród zawsze jest otwarty :)
Madziu oczko to tegoroczny pomysł. było trochę trudu i przeszkód ale się udało. Uwielbiam dekoracje ogrodu i myślę że w przyszłym roku dokupię jeszcze kaczuszkę i może ślimaka:) Właśnie zadaniem winobluszczu jest zarośnięcie ogrodzenia od strony zachodniej.
Jadziu a o tym nawet nie pomyślałam. Różyczki są w dwóch miejscach. Jedno to przed domem na nowej rabatce a drugie z tyłu domu ale musze je przesadzić. Przy pergoli z jednej strony rośnie wiciokrzew a z drugiej zapomniałam nazwę ale wydaje owoce zwane jagodami Goi. :)
Pozdrawiam cieplutko z pracowitego piątku.
Kurczę a od dzisiaj do końca miesiąca miałam być na urlopie.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sylwuniu bardzo dobry pomysł.Dekoracje do oczka pomysłowe.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Czemu miałaś być a nie jesteś? No skoro tegoroczny pomysł to powiem Ci że mówiłaś na początku że w tym roku skupisz się właściwie na korze a tutaj takie rzeczy hehe. Oczko wyszło fantastycznie. Sama myślałam o dokupieniu u siebie żółwia i ślimaka. Nawet mam upatrzone.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Jonatanko- Joasiu w oczku brakuje jeszcze dekoracji, marzyłam o bocianie ale jak zobaczyłam cenę to o mało nie usiadłam. Cóż...
Madziu miałam od dzisiaj być na urlopie ale szefostwo od poniedziałku wyjeżdża i musze zostać. Niestety moje plany uległy zmianie. Niby był w planach wyjazd do Okuninki ale nie tym razem.
Szefowa zaproponowała żebym poszła we wrześniu nawet na cały miesiąc ale jak co to postawię na swoim ( może w końcu się nauczę) i pójdę na tydzień nie więcej. Dnia ubywa a ja na urlop. Nic z tego.
Kory mi zostało wiec jeszcze musze coś wymyśleć :) Tzn już mam koncepcję i idę jutro z rodzicami działać.
Ostatniej nocy nie mogłam spać i dzisiaj kładę się wcześniej. Zmęczona jestem. Wszystkim życzę miłego i spokojnego wieczoru.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Sylwuniu ,bocian fajnie będzie wyglądać ale może uda się czymś innym zastąpić.Skąd ja to znam takie traktowanie pracownika.Takie czasy.Sylwuniu odpoczywaj miłego i spokojnego wieczoru ;:cm .
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwuś u bociana sobie kupisz. Wszystko pomalutku. Czyli jednak kore kupiłaś? Myślałam że zeszła na dalszy plan. No tak to jest z tą pracą.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Joasiu, Madziu bociana nie kupię bo za drogi ale może jeszcze jedna kaczkę do kolekcji a niech sobie pływają. :D
Kora była kupiona jak robiłam rabatkę http://img801.imageshack.us/img801/6237/sj31.jpg http://img823.imageshack.us/img823/3385/c8du.jpg wiec do zimy musze ją jeszcze wysypać. Tui nie wysypujemy bo mamy obawy żeby przypadkiem sąsiadowi nie przyszło nic do głowy i żeby nie rzucił zapałki na korę. A wtedy to już po roślinkach. Cóż bardzo dziwnego mam sąsiada, chodzi i się śmieje sam do siebie.
Pozdrawiam Was dziewczynki ;:cm
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Sylka tyle masz kory że chyba tirem ją przywoziłaś ;:306 a o kamieniach nie wspomnę,oczywiście liczą się efekty,rewelacja, wybacz mi moje żarty ;:108
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No cóż Sylwuś na sąsiadów nie mamy wpływu i na pewno puka się w czoło po co tak zasuwacie na działce ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witajcie dziewczyny ;:196
Grażynko korę to nam przewieźli na wiosnę. Nie planowaliśmy tyle ale jak rozwozili to czemu nie skorzystać. Parę worków ziemi też nam przywieźli ale został tylko jeden i trzeba będzie dokupić.
Jadziu nie mamy wpływu. Dla niego liczy się tylko kasa i jak tu zarobić czyimś kosztem. Żałujemy że z tej strony nie postawiliśmy ogrodzenia betonowego. Przynajmniej byłoby spokojniej i nie przerzucałby do nas swoich śmieci. A jak się zwróci się jemu uwagę to udaje że nie słucha albo śmieje się jak głupiec.
Pozdrawiam cieplutko z zimnych Siedlec ( tylko 7 stopni) ;:cm
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Witaj Sylwio :wit
Pieknie w Twoim ogrodzie,piękną rabatę i oczko stworzyliście ;:433 ;:433
I róza piekna,,,,chyba taka ka moja :) I canna Ci pięknie kwitnie,a moje jeszcze nie :(
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Sylwia :wit oczko wygląda zajefajnie, marzy mi się takie w moim ogrodzie. Może w przyszłym roku coś pokombinuje :roll:
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwuś trzeba sobie tłumaczyć że sąsiadów się nie wybiera tak jak rodziny. Ja też niektórych sąsiadów bym wymieniła. No ale cóż można zrobić? Współczuję Ci i tyle. Kory faktycznie masę poszło. U mnie też zimno. Rano było tak zimno że się w polar ubrałam do łóżka. Nigdy tego nie robię. Ale normalnie te ranki są tak zimne!!!! Jak nie lato. Przegina ta pogoda. Mogłoby popadać.... Dzisiaj u mnie tak gorąco że ten ranek w ogóle do tego dnia nie pasuje. Miłego dnia Sylwuniu.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Nie martw sie Sylwuś swojego też bym wymieniła, bo tak samo jak Twojemu liczy się tylko kasa a drzewa owocowe rdzą straszą i roznoszą chorobę na moje róże a ja tylko łażę i pryskam
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Witaj Sylwuś ;:196
Oczko masz wspaniałe i te dekoracje - żółw jest świetny ;:138 ;:138 hehe mamy taką samą kaczuszkę w oczku ;:306
Pozdrawiam ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”