Majka411 witam w moich zaspach śnieżnych

Podziwiam już od dawna Twój ogród zachwycając się pięknymi zdjęciami róż jakie pokazujesz

Przecudną masz kolekcję

Zdjęcia Edenki, Pashminy, Pastelki szczególnie tej jesiennej i wielu innych róż cudowne !
Odległość do działki jest okropnym utrudnieniem

Mufka też tak ma z działką piaszczysta - tylko latem jest na niej

Dlatego zimową porą obie mamy wspólnie warszawski ogródek z ptakami i całym zwierzyńcem

Tworzymy palny nowych nasadzeń i zmian oraz wspólnie kupujemy roślinki po cichu przed naszymi M

Mufka baaardzo wiele mi pomaga w tworzeniu tego miniaturowego "Tajemniczego Ogrodu"... Wiele nasadzeń sama robiła kilka lat temu, część roślin musiałam przesadzić bo zmieniły się warunki w ogrodzie, a trochę doszło w ostatnich latach

Staram się prowadzić to co ona zapoczątkowała i mam nadzieję, że będzie jej się podobał ogród mimo , że trochę inny obecnie

A dzięki forum i wątkowi będę mogła na bieżąco pokazywać zmiany i wygląd ogrodu nawet kiedy ona będzie na działce
Anias1 dziękuję za odwiedziny

Dopiero po rozpoczęciu wątku dotarło do mnie jak mało mogę teraz pokazać

Mój ogród to głównie byliny - kosaćce, bodziszki, tawułki, bratki, lawenda, parzydła, hosty, marcinki, anemony, wielosiły, serduszka, liliowce, trawy, dzwonki i wiele innych

Dopiero w zeszłym roku pojawiły się róże... Dobrze że jest tu choć kilka hortensji...