Dorotko, witaj po przerwie!Miło mi Cię gościć, zapraszam! Lobelia na rabatach kwitła mi dłużej niż ta kupna, doniczkowa. W tym roku też wysieję i obsadzę rabaty różane
Majeczko, witaj kochana w Nowym Roku! Bardzo mi miło, że wciąż mi towarzyszysz, dziękuję za ciepłe słowo
Krysiu, to irga pozioma, zwyczajny krzew. Bardzo szybko się rozrasta
Alicjo, witaj! Tulipanki również bardzo lubię, posadziłam jesienią kolejne. Widziałam plany na rabatę różaną po wykopanych mailnach, zapowiada się sielsko-angielsko, to lubię
Danusiu, takie słowa cieszą mnie szczególnie, bo prawi je właścicielka tak pięknego ogrodu
Dorciu, witaj w nowej odsłonie, miło że jesteś!
Małgosiu 
Teraz po nowym roku zleci nam na pewno szybciej i lada dzień będzie 4..3..2..i już! Zapraszam serdecznie do odwiedzin latem
ps. Może przy okazji odbierania syna z uczelni przed wakacjami...? ;-))
Krysiu, dziękuję! Bardzo mi miło, że wybrane zdjęcia przypadły Ci do gustu..skoro powitaliśmy nowy rok to wzięło mnie na roczne podsumowanie ogrodu
Małgosiu, w tym roku to koniecznie musisz mnie odwiedzić, mam nadzieję, że plany aktualne, czekam na Ciebie

Mam też nadzieję, że widoki na żywo nie będą rozczarowujące
Edytko, jarzmianki, przetaczniki i szałwie to jak dla mnie naturalne towarzystwo dla róż, podobnie jak powojniki. Bardzo je lubię i sadzę wciąz kolejne, pomimo blisko 50 posadzonych już w ogrodzie. Naparstnice również posadziłam jesienią i ciekawa jestem efektów

Szałwię omączoną będę wysiewać samodzielnie w tym roku, bardzo spodobała mi się u
Gosi/Margo jakiś czas temu. Koper? Oryginalny pomysł
Ewcia, witaj! Grunt, że znalazłaś! Jarzmiankę zamówiłam, białą, a poza tym odmiany różowe. Jest śliczna i rzadko spotykana w ogrodach, a to prawdziwy cukiereczek
Jolu, witaj! Chyba wszyscy czekamy z utęsknieniem na wiosnę...

Już niedługo

Na planowaniu i zakupach szybciej zleci czas ;-) ps. dawno do Ciebie nie zaglądałam

Lecę nadrobić!