W słońcu smagliczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: W słońcu smagliczki

Post »

Aniu miło mi cie gościć w moim wąteczku, ;:138 ogródek jak dla mnie za mały więc zaadoptowywuję każdy wolny kawałek - teraz też ale z marnym skutkiem braki budulca ;:145.Wypieki to moje drugie hobby tylko nie zawsze zfocę zanim padnie łupem domowników.
Czarus -piesio córci na jego towarzystwo zawsze mogę liczyć podczas południowej kawki -wyżera słodkości.
Sangwinario bardzo ci dziękuję że do mnie zajrzałaś masz piękne chryzantemy i super że też na sprzedaż :tan
Bogusiu witam i już dzis melduję się z rewizytą ;:167
Aguś witaj kochana -bo u nas to takie ukryte te góry
Dzioneczek dziś miałam ładny choć chłodny ale dopóki jeszcze jest ciepło to to wykorzystuje na pracę nad nowym przed ogródkiem po skończeniu wrzucę fotki i liczę na waszą pomoc w aranżacji.
Miłej nocy życzę wszystkim :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj Ula, spotkałam Cię u Zosi i zajrzałam do Ciebie. Mieszkasz w ślicznym miejscu i masz piękny ogródek. Bywałam kiedyś na Św, Krzyżu parę razy i znam te tereny - bardzo urokliwe! Będę do Ciebie zaglądać :roll:
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Uleńko śliczne masz te krasnale i ciut większe ;:138
Mały ,ale bardzo zadbany i przytulny ogródeczek przydomowy i takie lubię ;:215
Zgadzam się z poprzedniczką okolice piękne,bywam na Hucie Starej i Nowej koło Bielin :wit
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Uleńko!...Spotkałam Ciebie w wątku Zosi./sangwinarii/...kochana ja jestem dopiero od połowy września na F...ale mój M juz się z tym pogodził, że wolny czas w większości poświęcam "buszowaniu" po F...A co....tylu tu wspaniałych ludzi..z pasjami, doświadczeniem, poczuciem humoru....ile cennych informacji można zdobyć :?: ...a jak się można zrelaksować i odstresować.. :?: ;:215 Czytając zabawne historie....śmieję się w głos...mój M patrzy na mnie :roll: ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Maryś :wit cieszę się że ci się u nas w Świętokrzyskim podobało, ale ja widzę że ty taki wędrowiec jesteś i lubisz góry, niema to jak piesze wycieczki żaden nawet najpiękniejszy widok z auta nie zastąpi tego co możemy zobaczyć na własnych nóżkach :uszy
Dziękuje Wiolu ;:196 jeśli jeszcze kiedyś zawitasz na Hutę zapraszam, ;:108 będzie mi bardzo miło
Bogusiu to nasze forum to skarbnica wiedzy,ale i pożeracz czasu ja z reguły siadam dopiero wtedy kiedy już domownicy pójdą spać wtedy mam ciszę nikt mi przez ramie nie zerka i nie marudzi że siedzę już ponad czas u mnie dzieciaczki mają po półgodziny internetu dziennie i bardzo ich boli że mama jest poza regułą.
Na pocieszenie i osłodę tego zimnego jeszcze dzisiejszego i jutrzejszego dzionka zdjęcia:))
moja jedyna hortensja która kwitła w gruncie
Obrazek
i dwie doniczkowe które na każdą burze zawsze zabieram do domu
Obrazek
i jeszcze troszkę kolorków z ogródka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
i taki sobie przed ogródek
Obrazek Obrazek
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Hej :wit

Wpadłem z rewizytą. Bardzo mi się tu podoba , muszę śledzić twoje poczynania :wink:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Uleczko na ten Św. Krzyż to mnie wwieźli autobusem :;230 ale troszkę po lasach pochodziłam teraz już głównie po płaskim. Śliczna hortensja i najważniejsze że zakwitła. Czy ten żółty liliowiec jest niski?
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Krystian witaj cieszę się do mnie wstąpiłeś ;:138
Marysiu cieszyłam się jak dziecko jak pokazała pączki mam ich siedem i zakwitła tylko jedna,bardzo ucierpiały zeszłej zimy,
liliowiec to Stella de Oro karłowy niezawodny i kwitnie dłużej od pozostałych liliowców .
Ziąb dziś okropny a ja musiałam od 7 rano stać pod przychodnią aby zarejestrować moją mamę do lekarza, przyszła pani recepcjonistka i otworzyła przychodnie za piętnaście ósma dodam jeszcze że o 7 rano byłam 12 w kolejce no po prostu horror ;:222
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Uleńko ;:196
mam nadzieję, że się nie przeziębiłaś ;:185
Niestety tak właśnie musi być, gdy my byłyśmy małe, to Matki o nas dbały, a teraz to my powinnyśmy się Im odwdzięczać ;:108
Śliczne kwiatuchy ;:167
Moja hortensja ma taki sam kolor, rośnie u mnie drugi rok i w tym pokazała jednego małego kwiatuszka. W ubiegła zimę troszku zmarzła, a w tym roku jeszcze jej nie otuliłam ;:227 mam nadzieję, ze nic to nie szkodzi, choć u nas o wpół do dziesiątej było jeszcze -1,5*C ;:151
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Twój przed ogródek godzien zazdrości :wink: . Gdybym sobie coś takiego zrobiła to miałabym jak w banku pustki następnego dnia.
Ulko nie ważne, że mały ważne, że kochany. A te hiacynty to zdjęcia z tego roku? Moje pomarzły, albo powychodziły tylko ociupinkę i koniec :(
grazia72
500p
500p
Od: 24 maja 2010, o 14:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jak ja lubię takie przytulne, kolorowe ogródki ;:138 .
Ogrodzone na dodatek ładnym płotem :wit
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Awatar użytkownika
gardener1987
500p
500p
Od: 10 lip 2010, o 21:47

Post »

Ula wreszcie założyłaś swój wątek ;:138 i mogę podziwiać twój ogród i roślinki :) wiosenne wspomnienia i marzenia jednocześnie bo na rabatach tak smutno się zrobiło :( powycinałam i posprzątałam na rabatach to widać tylko glebę i kamienie a roślinki "poszły" na zasłużony urlop :;230
"Młodość uśmiecha się bez powodu"
Pozdrawiam Ania
Ogród Ani :)
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Aguś kochana jesteś ;:196 ja się tak łatwo nie przeziębiam,hortensji też jeszcze nie opatulałam usypałam tylko kopczyki z kwaśnego torfu i kory, ale jak dalej będą takie przymrozki to założę im wierzchnie płaszczyki .
Ilonko witaj ,u mnie też kilka roślinek dostało nóżek i zmieniło właścicielkę chyba im źle było u mnie :;230 , hiacynciki są tegoroczne ,ubiegłej zimy okryłam je stroiszem z gałązek sosnowych, ale już nie mogę doczekać się nowych ;:65 ;:65 ;:65 .
Grażynko bardzo ci dziękuję za pochwalę mojego ogródeczka i męża płotku.
Witaj Aniu ja tez już po jesiennych porządkach, pozostało mi jeszcze poubierać je w okrycia zimowe, ogród wygląda tak smutno i ponuro.
Ale przed nami święta robienie świątecznych dekoracji a potem to już z górki będzie pogoń za nasionkami kłączami jakoś damy radę w grupie rażniej ;:162
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Zażółciło się i zaróżowiło ;:138
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Dzięki Wiolu ja tu czatuję u ciebie załapać się choć na naparstek tej naleweczki w nowym wąteczku a ty u mnie ;:196
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”