piękne masz roślinkibezzia pisze:
(...)początkujący początkującego zawsze zrozumie.

piękne masz roślinkibezzia pisze:
(...)początkujący początkującego zawsze zrozumie.
labka1 pisze:przecież zaklepałaś u mnie bluszczyk...sklerotik???
labka1 pisze:a to jest hoja...też się pnie, wije, zwisa..i co chcesz:)
Truskawkę poproszę, już mam zarys planu na balkonlabka1 pisze:dam ci coś jeszcze wijącego..jak będę ci wysyłać![]()
![]()
Nie będę przelewać, listki właściwe są śliczne i zielone ( mimo obcięcia tych pierwszych, zaszalałam). Jestem ciekawa co z nich wyrośnie, bo już po wschodach widzę różnicę dotyczącą samych roślin. Listki są albo podłużne, albo okrągłe. Niektóre maleństwa są matowe inne bardzo się błyszczą, a do tego parę ma zielone kaudeksy ( ponoć to oznacza w przyszłości białe kwiaty)labka1 pisze:moje są w gorszym stanie nie które..bo mi Kicius wlazł łapka ganiając sikorki za szybą![]()
![]()
spoko..te drugie listki są ważniejsze...nie przelej ich..już podrosły!!!
Może być i zdziwko byleby kwitłolabka1 pisze:(...)ciekawe co nas spotka..kiedy doczekamy się kwiatów????najprędzej zdziwko!!!
![]()
![]()
Hej Dorotka.doromichu pisze: Witaj na forum
masz fajne roslinki ,ale mnie najbardziej rozwalil garnek z kotem ,co ty zupe kotowa gotujesz??![]()
![]()
labka1 pisze:Nie prawda..ten kot ..załatwia swoje potrzeby bo mu Magda kuwetki pożałowała..![]()
![]()
![]()
a ten jakiś taki z gruboszków jest śliczny..ale taki pojedyńczy, to nawet nie wołałam kawałka..rozmnóż go..
Nie zdradź nikomu, ale ja też mam ściągęmamafrania pisze:(...) nawet nazwy pamiętasz (...)
Nie zdychli więc jest nadziejalabka1 pisze:super...z jakim skutkiem????
jestem pierwsza na liście..pamiętaj