jacekbielsko

witaj w moich skromnych progach , zawsze mi się wydawało ,że końiec tęczy jest u mnie ale może i początek ,zależy jak się na nią patrzy
Aszka

witaj , spacerują po twoim ogrodzie zafascynowały mnie róże , ja w tym roku posadziłam 25 Róż i już z 2 mam kłopoty , bo ładnie ruszyły a teraz zauważyłam ,że jakby usychały im te małe listki , warunki mają jednakowe , są regularnie podlewane i nie wiem co im się nie podoba
Miriam

witaj u mnie , postaram się obfocić perspektywę , chociaż jak wcześniej pisałam to nie jest taki typowy ogród , to takie duże podwórko i jak robię rabaty to muszę mieć na względzie jego użytkowość , raczej staram się ,żeby nikomu nie przeszkadzały nasadzenia a ty samym nie były niszczone.
ewa w

witaj , przestrzeń rzeczywiście duża i trudna do zagospodarowania tak od razu ale to mnie cieszy bo jeszcze długo będę to urządzać

- Zoran to bardzo mądry pies , zawsze obserwuje mnie ,i chodzi dokładnie tymi ścieżkami ,którymi ja chodzę , czasem jak robię nowe nasadzenia to muszę zrobić jakieś ogranicznik ,z byle czego , wystarczą paliki , dopóki on sobie tego nie zakoduje ,że tu już nie można wejść

, zdarza mu się oczywiście przelecieć w rozpędzie np. za Listonoszem

jak jedzie drogą bo zna jego auto

przez jakąś rabatę ale szybko się orientuje i schyla łeb nisko i patrzy potulnie czy to widziałam
mmarta1982

witaj , cieszę się ,że ci się podobają , wsadziłam na jesieni ok. 60 tulipanów , z różnych odmian ale sporo mi wymarzło a już z Narcyzów to zakwitł tylko jeden pełny a te zwykłe jeszcze nie kwitną