Te nasionka to był ten produkt ichniejszy marki Real czyli tzw. "Tip" i u mnie nasionka były na stoisku warzywnym.
 Te nasionka to był ten produkt ichniejszy marki Real czyli tzw. "Tip" i u mnie nasionka były na stoisku warzywnym. viedzma - dzięki za przywitanie i już, już pokazuje

tasikk - przebiło się więcej! I co parę godzin widać więcej, więcej a co rano jakaś niespodzianka jest

A oto i zdjęcia - przepraszam, że taka sobie jakość ale robione telefonem niestety:
Smagliczka:

Groszek pachnący:

Aksamitki:

Co do reszty hodowli: cebula w wodzie korzonki ma piękne ale szczypiorka jeszcze nie puszcza.
Lawenda, lobelia, oregano i bazylia nieśmiałe jeszcze śpią pod ziemią aczkolwiek jestem prawie przekonana, że coś tak się zaczyna dziać. Zastanawiam się czy na noc nie stawiać ich w okolicę kaloryfera, bo od okna jednak wieje chłodem. Więc w nocy miałby trochę ciepła a w dzień promieni słonecznych. Co sądzicie?

I ta cebulka jak ladnie korzonki puszcza
 I ta cebulka jak ladnie korzonki puszcza   ale szczypior niedlugo bedzie mniam
  ale szczypior niedlugo bedzie mniam 

bo jak tak to ja wracając dziś z pracy po kilogram tych jabłek polecę
 bo jak tak to ja wracając dziś z pracy po kilogram tych jabłek polecę   
   kiedyś próbowałam z połówką jabłka - wytrzymałam tak chyba tydzień, potem musiałam wyjechać i po prostu jabłko wyrzuciłam, skrzydłuś ani drgnął
 kiedyś próbowałam z połówką jabłka - wytrzymałam tak chyba tydzień, potem musiałam wyjechać i po prostu jabłko wyrzuciłam, skrzydłuś ani drgnął   

już idę i ja zrobić to doświadczenie.
 już idę i ja zrobić to doświadczenie.
 pięknym białym żaglem. Jestem oczarowana
  pięknym białym żaglem. Jestem oczarowana 

jak we wojsku
 jak we wojsku