Róża piękna, lubię takie
Ogródek An-ki
- Aszka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek An-ki
Przysiadam na chwile w kąciku kawowym.U nas takie upał,że wyjście na dwór to jak do pieca
Róża piękna, lubię takie
pomyłki
Róża piękna, lubię takie
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Aniu i ja się wpisuje do nowego wątku ..trochę późno ,ale byłam zajęta robieniem zdjęć w twoim ogródku...
Dzisiaj miałam niewątpliwą przyjemność uwieczniać na swoim aparacie niektóre krzaki różane Ani,a najpiękniejsza ...to Souvenir du Dr Jamain,jak zwykle aparat przekłamuje kolory ..

Leverkusen
Dzisiaj miałam niewątpliwą przyjemność uwieczniać na swoim aparacie niektóre krzaki różane Ani,a najpiękniejsza ...to Souvenir du Dr Jamain,jak zwykle aparat przekłamuje kolory ..

LeverkusenPozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aniu, zawsze wiedziałam, że masz piękne róże, ale Eden R. jest wyjątkowy

Aniu ta 3 od końca co to za odmiana? podobna do mojej NN, a ta souvenir... boska!
Alionuszko -dziękuję za sesję zdjęciową moich różyczek.Masz rację Dr.Jamain jest o wiele piękniejszy w realu-bardziej burgundowo-śliwkowy i aksamitny.(pierwsz 3 zdjęcia to Dr.Jamain,dwa następne to Fresia z czerwonymi nn,następne to Ch.de Gaulle,potem Chippendale i pnąca Leverkusen)
Adrian witaj!
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu
I ja melduję się w nowym wątku
Kawowy zakątek super, bardzo romantyczny, te delikatne ażurowe mebelki wspaniale podkreślają ten klimat
Już nie mogę doczekać się widoku tego miejsca obtulonego kwiatami róż
Twoje różyce tak pięknie juz ukwiecone, u mnie dopiero nieśmiało pękają pojedyncze kwiaty....ale przecież jeszcze kwitną Rh....musi być kolejność zachowana
Kawowy zakątek super, bardzo romantyczny, te delikatne ażurowe mebelki wspaniale podkreślają ten klimat
Twoje różyce tak pięknie juz ukwiecone, u mnie dopiero nieśmiało pękają pojedyncze kwiaty....ale przecież jeszcze kwitną Rh....musi być kolejność zachowana
Oliwko to już wielki komplement-dziękuję.oliwka pisze:Bardzo romantyczny zakątek, pasuje do róż![]()
Przypomina mi zdjęcia z Mojego Pięknego Ogrodu
Kwiaty Giardiny są bardzo napakowane i w przeciwieństwie do róż Austina,nie zwieszają główek tylko są sztywno przytwierdzone.Leje a one z ciężaru wody nic sobie nie robią.
Elu,Jadziu-właśnie,koniec z myślami o mrówkach i innych paskudach.Teraz pora delektować się każdą różycą i zasypiać z ich zapachem.
Roza 333,Haszka witam Was bardzo serdecznie i zapraszam.Ja też za chwilkę odwiedzę Wasze ogródki.
Zostawcie furteczki otwarte
Kasik ,Basia -mam nadzieję,że kabelek do aparatu już dojdzie i GF i inne będą wklejone.
Aga ja właśnie z ostatniego kwitnącego Rh ogłowiłam zwiędłe kwiaty(
W tym kąciku kawowym już kwitną pnące Vltawa,Piruette i Ghislaine a z drugiej strony nieśmiało Chaplin;s i całym bukietem Abraham Darby(ma około60cm-zeszłoroczna sadzonka)
Basiu swoją drogą to może tak wypad (jak zwykle w czwórkę) do nas?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Faktycznie cudnie się prezentuje.
Jak będziesz cięła to wciśnij w ziemię patyczki, może coś się ukorzeni.

Jak będziesz cięła to wciśnij w ziemię patyczki, może coś się ukorzeni.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Też musiałam zajrzeć i się zameldować, aby nie przegapić Twoich ulubienic... 
Aniu Nela zrobiła piękną pokazówkę twoich róż, a Dr Jamain cudowny, gdzie go kupiłaś.
Witaj Danusiu- to serbska dostawa (ja myślałam,że jesienią 2009 ale Nela sprawdzila i to było wiosną 2010r)
Nie rokowałam jej przeżycia i dlatego posadziłam w takim kącie skąd ją mało widać.Jednak już nie będę jej przesadzała.
Grażynko tak jak radzisz-patole do ziemi.Może się ukorzeni.
Gabrysiu dobrze,że Gagawi i Nela pokazują moje róże bo wątek byłby nudny bez zdjęć.
Poczta dostarczyła kabelek przed chwilą i mogę już sama wstawiać pięknotki.
Nie rokowałam jej przeżycia i dlatego posadziłam w takim kącie skąd ją mało widać.Jednak już nie będę jej przesadzała.
Grażynko tak jak radzisz-patole do ziemi.Może się ukorzeni.
Gabrysiu dobrze,że Gagawi i Nela pokazują moje róże bo wątek byłby nudny bez zdjęć.
Poczta dostarczyła kabelek przed chwilą i mogę już sama wstawiać pięknotki.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Anuś w takim zakątku to i przy pokrzywie warto posiedzieć.
Pięknie i elegancko
Przez Twoje zakupy znów otworzyłam notes
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Kochana Empuzko to dobrze,bo pociesza mnie fakt,że każda z nas nie może obojętnie patrzeć na takie piękności.
Ja to nie tylko zapisuję ale zaraz(jeśli się da) to realizuję.Miłego tygodnia życzę(no nie tylko)
Basjak-no to obiecana Ghislaine-w tym roku niemożliwie wielka i obsypana kwieciem.Najpiękniej (niestety)wygląda za płotem ale i w ogródku też jest jej dużo.

Po drugiej stronie płotu przewiesza się aż do samej ziemi.

Uploaded with ImageShack.us
Ja to nie tylko zapisuję ale zaraz(jeśli się da) to realizuję.Miłego tygodnia życzę(no nie tylko)
Basjak-no to obiecana Ghislaine-w tym roku niemożliwie wielka i obsypana kwieciem.Najpiękniej (niestety)wygląda za płotem ale i w ogródku też jest jej dużo.

Po drugiej stronie płotu przewiesza się aż do samej ziemi.

Uploaded with ImageShack.us
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- jarko

- Od: 1 cze 2010, o 17:26
Pięknie Anka, pięknie. A Dr Jamain to marzenie.