Witej Andzio na moij grzondce i bardzo Cie prosza, żebyś tak bardzo nie zachwaloł bo nima czego.
Som widzisz, że zbytnio ni mom czasu choć bardzo chca. Ale tak to mosz- chciała baba placek.....
Fest Cie pozdrowiom i spodziywej sie mie na Twoij grzondce albo u Sebastiana.
Witejcie chłopoki i dziołszki.
Mom okropny problem ani mi sie nie chce godać, bestuż wyboczcie ale jak sie wszystko wyjaśni to zaroz wom wszytko powiym. Ale sie nie martwcie -ze zdrówkiem wszystko OK.
Ps.
Bardzo mi miło kochani i piykne dzięki, że pamiyntocie. Pa
Elizabetko, problemy są po to , by je rozwiązywać...dasz radę , a my trzymamy za Ciebie kciuki , żebyś się z nimi szybko uporała i wróciła na forum . Pozdrawiam cieplutko , E.
Wreszcie mamy słonko i zrobiło się cieplutko i wszyscy wychodzą na podwórko. Po śląsku na to sie godo, że wychodzą jak glizdy po deszczu. Od razu człowiek wiy, że żyje.
No i humor dopisuje.
Oto moje dzisiejsze łowy.
prawdopodobnie hortensja Bodensee,
Hortensja rośnie blisko cyprysa dlatego taka drobniutka. Zbieram się do przesadzenia jej w inne miejsce.
Pozdrawiam bardzo serdecznie i dziękuję za dobre słowa.
Nie ma problemu Krysiu. Jutro porobię odkłady i jak się ukorzenią chętnie wyślę.
aha będę przesadzać szlumbergerę i grudniki bo się za bardzo rozrosły jak ktoś chętny na sadzonki to bardzo proszę Zdążyły trochę odpocząć to teraz je porozsadzam.
Elizabetko, nareszcie Nam pokazujesz swoje piękne okazy.
Hortensja mimo, że dorobna to bardzo ładna i ma dużo kwiatów. Dalie również piękne, mam podobne a róże bardzo wytworne .
Bardzo mi miło móc ponownie do Ciebie zajrzeć i mam nadzieję, że wkrótce pokażesz nam koleje swoje skarby
Dziękuję Grzegorzu za odwiedziny.
Mam nadzieję teraz częściej zaglądać na forum i odwiedzić z przyjemnością wszystkie ogródki. Zaległości mam przeogromne.
Pozdrawiam serdecznie.