Witam moją storczykową wyrocznię

Śliczne są te jesienne foty a wiosenne pewnie będą jeszcze bardziej zaskakujące, bo będzie to zupełnie inna odsłona ogrodu.

Ja właśnie też tesknię do tego wiosennego fotografowania i w ogóle obiecuję sobie, że będę robić o wiele więcej zdjęć
  Ja właśnie też tesknię do tego wiosennego fotografowania i w ogóle obiecuję sobie, że będę robić o wiele więcej zdjęć 

To niechybnie kompleks niższości...
  To niechybnie kompleks niższości...
 jak mogłam przeoczyć Twój nowy wątek
 jak mogłam przeoczyć Twój nowy wątek   .
 . 

/
  /  Tym niemniej letnio-jesienne zdjęcia zamieszczone przez Ciebie "dla przypomnienia" już mnie nieco rozgrzały
 Tym niemniej letnio-jesienne zdjęcia zamieszczone przez Ciebie "dla przypomnienia" już mnie nieco rozgrzały 

ściska, już niczego nie przegapię
  ściska, już niczego nie przegapię  

.
 .
 Jeśli chodzi o Czesława, to nie mam niestety jego widoku od dołu. Sfotografowałam go jedynie z okna sypialni. Gdy otwieram rano oczy, to jest on pierwszą rzeczą, jaką widzę. I lubię obserwować na nim zmieniające się pory roku. Ja lubię również oglądać drzewa z dołu. Położyć się na "dowolnie wybranym boku" i tak sobie patrzeć, patrzeć...
  Jeśli chodzi o Czesława, to nie mam niestety jego widoku od dołu. Sfotografowałam go jedynie z okna sypialni. Gdy otwieram rano oczy, to jest on pierwszą rzeczą, jaką widzę. I lubię obserwować na nim zmieniające się pory roku. Ja lubię również oglądać drzewa z dołu. Położyć się na "dowolnie wybranym boku" i tak sobie patrzeć, patrzeć... Wierszyk przepyszny. Zaczęłaś go tak dostojnie i poważnie, myślałam, że poezja zapanuje do samego
 Wierszyk przepyszny. Zaczęłaś go tak dostojnie i poważnie, myślałam, że poezja zapanuje do samego  

.Kuzynki mąż zabrał dysk i spróbuje odzyskać coś tam z niego ,może się uda
 .Kuzynki mąż zabrał dysk i spróbuje odzyskać coś tam z niego ,może się uda   
  .Chwilo trwaj....
 .Chwilo trwaj....

z wielka chęcią posiedzę na ławeczce pod czesławem, pogadam z przemiłymi forumkami
 z wielka chęcią posiedzę na ławeczce pod czesławem, pogadam z przemiłymi forumkami   i pogrzeję sie w cieple lipcowego, polskiego słoneczka
 i pogrzeję sie w cieple lipcowego, polskiego słoneczka