Witam kochane dziewczyny i chłopaki
Arletko dziękuję za miłe słowa pod adresem kwiatuszków, pochwalone, wygłaskane od Ciebie

kropek to też mój faworyt, kwtnie u mnie po raz drugi i zawsze jest obsypany kwiatuszkami, w tym roku część pączków zasuszył
Iwonko dziękuję, faktycznie wiosennie ale nie tylko na parapecie za oknem od wczoraj tez prawie wiosna tylko data w kalendarzu się nie zgadza
Renatko dziękuję,

a więcej ... no cóż chyba te same Ci wkleję bo inne nie kwitną, cymbidium zasuszyło pędzik

ale mam jeszcze małego pączusia na grudniku który nabyłam od Agi Z, maleństwo a kwitnąć mu się zachciewa, ciekawe czy będzie miał tyle siły żeby rozkwitnąć
Dorotko dawno Cię u mnie nie był,o, dziękuję za Twoje miłe słowa
Stasiu storczyki zawsze wywołują mile wrażenia
Grażynko ten o którym piszesz jest u mnie chyba najdłużej, to jego chyba 5 kwitnienie u mnie
Iwonko dziękuję

a zdjęcie zaraz Ci wkleję , nie wiem tylko czy udane bo w żaden sposób nie mogłam mu zrobić dobrej fotki, falbanki nie ma. Pw
Martusiu gdzieś tu na forum widziałam podobnego, nie u Ciebie
Moniko on nawet jest bardziej bordowy niż ciemno różowy ale zdjęcia czasem przekłamują a ja też do najlepszych fotografów nie należę
Heniu dziękuję

pochwałę od Ciebie traktuję jak pochwałę przełożonego

bo gdzież mnie do Twojej kolekcji i Twojej wiedzy
Elu wreszcie kochana jesteś, dziękuje za odwiedzinki,
Elu elcia1974
Wando u mnie też padły niektóre listki pozostawiając na pastwę maleńkie sadzonki

i nie wiem czy dadzą sobie radę czy nie. A najbardziej zaskoczył mnie listek z sadzoneczki od Ciebie który odpadł mi przy sadzeniu, wetknęłam go obok sadzonki i zastawiłam... co bedzie... i kilka dni temu patrzę a on ma maluszki,

zastawię je zobaczymy co z nich będzie
Renatko dla Ciebie

Iwonko nie wiem czy wyraźniejsze

a to nie wiem co za jeden