Pomysły moje ! wykonanie męża
- 
				Alutka1963
- 100p 
- Od: 15 lis 2009, o 20:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: pomysły moje ! wykonanie męża :)
Piękne, podziwiam!!!

Piękne. Masz zdolnego i pracowitego męża. Najważniejsze,że po prostu mu się chce 

Pozdrawiam Małgorzata

- anesse81
- 200p 
- Od: 2 lut 2011, o 16:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Racja taki mąż to skarb   

Mamy zamiar wiosną postawić altankę w ogrodzie, jaki rodzaj drewna wybraliście i czy pale są wkopane, czy na czymś stoją?

Mamy zamiar wiosną postawić altankę w ogrodzie, jaki rodzaj drewna wybraliście i czy pale są wkopane, czy na czymś stoją?
Dziękuję  za te pochwały   

anesse81 altanka stoi na wylanym placu z betonu , 4 słupy które podrzymują całą konstrukcję są z dębu a reszta wykonana z sosny , w tym roku popędzę mojego M żeby w końcu dokończył altankę bo jak widać brakuje jeszcze górnych ścianek po których mogłyby się wspinać roślinki
Pozdrawiam

anesse81 altanka stoi na wylanym placu z betonu , 4 słupy które podrzymują całą konstrukcję są z dębu a reszta wykonana z sosny , w tym roku popędzę mojego M żeby w końcu dokończył altankę bo jak widać brakuje jeszcze górnych ścianek po których mogłyby się wspinać roślinki
Pozdrawiam
- moniczek
- 1000p 
- Od: 19 sie 2010, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karmnik super! A i donica niczego sobie.   Świetne macie pomysły.
 Świetne macie pomysły.

Świetne macie pomysły.
 Świetne macie pomysły.Re: pomysły moje ! wykonanie męża :)
Piękności domek dla dziecka ,altanka i huśtawka to moi faworyci.Twój m to stolarz czy tylko taki zdolny jest?

Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;

nie jest stolarzem ,po prostu bardzo polubił tworzenie z drzewa , im więcej pochwał , tym większy zapał ma do pracy
 .Najbardziej cieszy to, że większość materiałów to po prostu odpady ,które miały iść na rozpałkę
 .Najbardziej cieszy to, że większość materiałów to po prostu odpady ,które miały iść na rozpałkęRe: pomysły moje ! wykonanie męża :)
Oj jeśli tak to głęboki pokłon dla twojego M. 

Nasz mały raj na ziemi.

- aleksandra2323
- 500p 
- Od: 28 cze 2008, o 00:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam
Skoro się podoba to proszę jeszcze parę fotek tego co zostało wykonane w tym tygodniu .Karmniki nie są jeszcze dokończone (trzeba je wyczyścić papierkiem ściernym i pomalować lub polakierować ), donice również czekają na konserwację .Widać małe niedociągnięcia ale mnie się podobają te rzeczy takie jakie są 

Bardzo dziękuję wszystkim za pochwały i odwiedziny
Pozdrawiam 

Skoro się podoba to proszę jeszcze parę fotek tego co zostało wykonane w tym tygodniu .Karmniki nie są jeszcze dokończone (trzeba je wyczyścić papierkiem ściernym i pomalować lub polakierować ), donice również czekają na konserwację .Widać małe niedociągnięcia ale mnie się podobają te rzeczy takie jakie są

Bardzo dziękuję wszystkim za pochwały i odwiedziny
Pozdrawiam

- Ditta
- 10p - Początkujący 
- Od: 26 kwie 2011, o 09:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam bardzo serdecznie, Przypadkowo weszłam na tę stronę i oniemiałam z zachwytu, jakie piękne wyroby drewniane. Też bym chciała mieć takie, sale cóż nie każdy ma tak zdolnego męża, chcociaż najważniejszy jest plan i z czego zgapić. Pozdrawiam.

Witam 
dziękuję za odwiedziny 

Zapraszam częściej

dziękuję za odwiedziny

Zapraszam częściej