Sezon urlopowy...
Niestety u mnie zanosi się na dłuższy urlop i jakoś nie mam teraz głowy do spraw ogrodowych. Musze się poważnie zakręcić za inną pracą...
Żeby nie było bez fotek...
Pinky Winky - jeszcze cała biała...
Witaj Andrzej teraz tak się porobiło ,że trzeba często szukać pracy , kiedyś można było
pracować w jednym zakładzie pracy całe .Powodzenia w szukaniu dobrej pracy .
Ufffff.............. samego zakręcania się nie zazdroszczę, nie lubię zmian pracy ale jak mus to mus powodzenia Ci życzę , a w tej chwili jasne ,ze głowę masz zajętą czym innym , a Pinki Winki nawet biała śliczna , moja gdzieś do mnie jedzie.
Andrzeju no to trzymamy kciuki za powodzenie w szukaniu pracy..
Zdaję sobie sprawę z tego, ze przechodzisz teraz trudne chwile..
Będzie dobrze.. a forum.. jest i będzie
Andrzeju, nie wiem jak to się stało, że do tej pory nie przyszłam z rewizytą Wybacz
A sobie pluję w brodę, bo wcześniej mogłam pozachwycać się Twoimi roślinami, a szczególnie liliowcami
Trzymam kciuki za powodzenie w szukaniu
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
Witaj!
Mało nie zgubiłam Twój wątek Piękne lilie pokazałeś ... myślę o zakupie nowych odmian, teraz to już będę kupowała po kilka cebulek jednej odmiany, ot takie mam ambitne plany No i czekam z niecierpliwością na wiosnę i wtedy się okaże, co za piwonie zakupiliśmy u M-ny z allegrooo...
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Andrzeju ,bardzo proszę bo umknęła mi informacja i jakoś nie mogę odnaleźć od kogo kupiłeś w ubiegłym roku powojniki ,takie dosyć ładnie wyrośnięte.Będę wdzięczna za informację .Pozdrawiam