Witajcie wszyscy, bardzo mi miło że mnie odwiedzacie w moim ogrodzie, dzisiaj znalazłam mój kwiat paproci na polu, jutro zrobię zdjęcie może ktoś mi powie co to jest
PATI22443 to nie płomyk wiechowaty tylko goździk brodaty, w przyszłym roku nasadzę więcej, nie chcą się jakoś u mnie same rozsiewać
ZIELONA ANIU posadź pustynniki jeszcze raz, są tego warte, u mnie spełniają swoją rolę bardzo dobrze, bo widać je z daleka. Mało mam jeszcze kwiatków, ciągle mało
VITA fajnie że do mnie zajrzałaś, przestrzeni mam jeszcze trochę ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem...już rodzina kiwa głowami... lawendy już prawie kwitną
TADEUSZU widzę właśnie,że jest już nas niezła gromadka, też chcę mieć swój udział w ukwiecaniu naszych okolic, wiesz jaki zasięg ma to forum i jak mobilizuje
URSULKA ale mnie ochrzciłaś, może być i mi się podoba
MINISMOKU moje róże stoją jeszcze w doniczkach i przenoszę je z miejsca na miejsce. To jest nawet dobra metoda nie męczy tak jak przekopywanie
MME33, EDYTAB no i zrobiłam reklamę pustynnikom, jeszcze wam powiem że pachną ładnie, te jasne to mają chyba ok 2 m.
AAGE iglaczki na ciebie czekają, tylko poczytaj kiedy się je przesadza, bo nie wiem czy lepiej wiosną czy jesienią. teraz jest mokro, może wsadzę kilka w doniczki. No i przypomnij mi.