to się bardzo przydaje,..

później praca jest o wiele łatwiejsza i przyjemniejsza,.. ,.. ostatnio nawet zainteresowałem się tak zwanymi MindMaps,.. co też może być wykorzystane do naszych ogrodów,...

Z funduszami to jakos zawdze tak dziwnie sie składa, że ich wiecznie za małoAga, owszem...można poszaleć. ;) Tylko żeby jeszcze fundusze na to pozwoliły![]()
Pomalutku jednak dojdziemy do celu
![]()
![]()
[/quote]Pod płotem z pnączy są aktualnie clematisy botaniczne, wielkokwiatowe, wisteria i dzikie wino. A także róże i ostróżka. Na jesieni posadziłam również lilie i irysy. Zobaczymy co z tego będzie
Witaj Iza ;)aleb-azi pisze:Witaj Małgosiu![]()
Ziemia na pierwszych zdjęciach wygląda na piaszczystą... a tu takie rozlewisko, więc co... Jakaś ilasta łacha pod spodem?
Widzę, że wstępne uporządkowanie przestrzeni przelane na papier - brawo, szkielet jest, teraz do dzieła.
No... i jeszcze pozdrowienia dla Nutki od jedenastu ogarów... w ogródku urzędują dwa... jak na razie... I niech tak zostanie
Witaj mikusiamikusia pisze:Witam w Twoim wątku znalazłam wszystko co kocham zwierzęta w szczególności psy i oczywiście rośliny .Wszystko u Ciebie piękne i trawnik taki równy (u mnie jest niestety nierówny teren na działce) Wszystko ślicznie kwitnie a jeszcze piękniej będzie na wiosnę
więc czekam z niecierpliwością
![]()
P.S. Piękne zdjęciaszczególnie zimy
Majko jak miło Cię widzieć, moja stara znajomoedulkot pisze:Wpadłam przywitać się ze starą znajomąa tu widzę kretowe pobojowisko, jak nie wykurzysz tego towarzystwa teraz to będziesz miała całe osiedle kretowe tak się rozmnożą. Zastosuj coś radykalnego. A Nutka nie rozkopuje kretowisk, może to troszkę by je powstrzymało.