Witam Was moi kochani
Bardzo się cieszę, że mnie odwiedzacie mimo, że ja do Was zaglądam rzadko.
Grzesiu, czas już był najwyższy na założenie nowego wątku, bo już za trudno się oglądało taki długaśny. To tylko dzięki Wam.
Niestety nie mam pojęcia co to za iglaczek, ponieważ pochodzi on z czasów przedforumowych, kiedy to nie interesowały mnie nazwy, tylko to, żeby roślinka ładnie wyglądała.
Izuś wiesz, że uwielbiam róże. Niestety nie wszystkie wyglądają tak dorodnie. @ mi całkiem wypadły, a 2 są w dalszym ciągu pod znakiem zapytania, bo zostały maluteńkie kikutki i w dodatku trochę czernieją.
Olu, myślę, że w takim razie to będziemy razem zakładały tę rabatę, bo ja muszę poczekać aż się zwolni miejsce.
Bożenko, on tak tylko groźnie wygląda. Nie jest typowym panem w średnim wieku. Tak naprawdę, to on tylko walczy ze mną o trawnik
Aniu miło mi, że do mnie zajrzałaś. Tak bardzo chciałabym kupić sobie aparat. Na razie po pierwsze nie wiem jaki, po drugie nie wiem ile kasy mam uzbierać. Nie musi to być rewelacyjny model. Myślę, że wszystko będzie lepsze od mojego aparatu w komórce.
Jeśli chodzi o rh to będę musiała poczytać jak go zabezpieczyć.
Fabi
Krysiu zobaczymy jak u mnie przetrwa. Będę starała się zastosować do wszystkich rad. Moje rh zazwyczaj zabezpieczam włókniną cieniującą.
Dalu rh zaczynają coraz bardziej rozkwitać
Kasiu zgubiłam Cię na chwilę. Nie przychodziły powiadomienia, ale za chwilę pędzę do Ciebie.
A oto nowe fotki.
Jutro pokaże Wam moją kalinę burkwooda. Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że ją nabyłam. Pachnie zabójczo swoim jedynym kwiatkiem Na razie jest to mizerota, ale mam nadzieję, że już w przyszłym roku będzie ich więcej. Już przyszykowałam dla niej miejsce.