A z tymi kamieniami to były zachody, niektóre były sprowadzane a niektóre wykopane przez koparkę, jak nam kanalizację doprowadzali...

Pytali czy chcemy te kamienie czy mogą sobie je zabrać, ale powidziałem ze taki materiał nie może się zmarnować ...

to pokazałeś całkiem niezły ogród, bardzo ładny .
 to pokazałeś całkiem niezły ogród, bardzo ładny .  

. Też mam jukę, do tej pory zakwitła tylko raz
. Też mam jukę, do tej pory zakwitła tylko raz   . Jodła koreańska bardzo mi się spodobała. Gdybym miał taką w ogóle bym jej szyszek nie obcinał. Uratowałeś pieskowi życie. To wspaniały uczynek, świadczy o dobrym sercu
. Jodła koreańska bardzo mi się spodobała. Gdybym miał taką w ogóle bym jej szyszek nie obcinał. Uratowałeś pieskowi życie. To wspaniały uczynek, świadczy o dobrym sercu   . Ten modrzewik to jakaś forma zwisająca? Jeśli tak, to chyba dobrze by mu zrobiło przycięcie, w przeciwnym wypadku zamieni Ci się w skłębioną miotłę, a igły bez dostępu światła zaczną obsychać. Klon wygląda dobrze, sam bym go lepiej nie przyciął
. Ten modrzewik to jakaś forma zwisająca? Jeśli tak, to chyba dobrze by mu zrobiło przycięcie, w przeciwnym wypadku zamieni Ci się w skłębioną miotłę, a igły bez dostępu światła zaczną obsychać. Klon wygląda dobrze, sam bym go lepiej nie przyciął   . Tulipany to tulipany, też nie znam nazw odmian, a z tego cyprysika to na moje oko nic już nie będzie.
. Tulipany to tulipany, też nie znam nazw odmian, a z tego cyprysika to na moje oko nic już nie będzie.  .
.

bardzo podobają mi się te kwiatuszki..
 bardzo podobają mi się te kwiatuszki.. 

, trochę kolorków też się przyda...
 , trochę kolorków też się przyda...