Dziewczyny jak Was czytam to odechciewa mi się tej pergolki . Synowa kupiła mi dzisiaj Acidantery gdyż jeszcze były .
BASKA masz rację moja mama to zawsze powtarza . Nie ma się co łakomic ,ze tanie . Może one tylko jako element dekoracyjny . Nie ruszaj ,nie tykaj ,tylko patrz ,ale prosto ,bo jak krzywo spojrzysz to równiez sie złamie
AGA niech no tylko zaswieci słonko to i śniegi się stopia . No widzisz trza się było przeprowadzić gdyż juz czas naglił
GOSIA no ta oferta miałabyć od czwartku to chyba mnie gdzies umknął 1 dzien . Nawet nie wiem ile te pergolki kosztowały gdyż nie patrzyłam na cenę . Tak myslałam ,żeby tego Grahamka na nią puścic . Wiesz pergolę to ja mam jedna baaaaardzo solidna i tam już mam posadzone 2 róże . Chciałam sobie taki szpaler zrobić ale jak to takie dziadostwo to sie namyśle
OLU nawet nie wiem ale kupowałam jako Syberyjskie Zobaczymy jakie będą . Jutro poszukam w ogrodzie kartek
IRENKO to tylko tchnienie do pełnej radości niestety troche czasu potrzeba . On przeciez sie niedługo stopi . Nie płacz będziemy dłuzej je u Ciebie oglądać