Wiosna ...wiosna tuż ..tuż...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiosna ...wiosna tuż ..tuż...
Pozwoliłem sobie rozpocząć taki wątek. Pewnie co roku coś podobnego się powtarza ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby to kontynuować.
Wątek wiosenny, w którym moglibyśmy obserwować jak wiosna powoli przybywa do naszych ogrodów - naszych i innych forumowiczów. Może trochę nam to uprzyjemni oczekiwanie na tą prawdziwą wiosnę a może trochę ją zmobilizuje do szybszego nadejścia bo chyba wielu z nas już jej pragnie.
Mam świadomość, że jestem w tej sytuacji trochę uprzywilejowany ze względu na kllimat w jakim mam okazję akurat mieszkać ale cóż skwapliwie z tego przywileju skorzystam i zainicjuję prezentację zdjęć.
Trochę kiełkujących tulipanów (zdjęcia robione wczoraj tj. 7 lutego 2010) - to tylko kilka ale inne odmiany też już "wychodzą":
Li
Pozdrawiam wiosennie.
Wątek wiosenny, w którym moglibyśmy obserwować jak wiosna powoli przybywa do naszych ogrodów - naszych i innych forumowiczów. Może trochę nam to uprzyjemni oczekiwanie na tą prawdziwą wiosnę a może trochę ją zmobilizuje do szybszego nadejścia bo chyba wielu z nas już jej pragnie.
Mam świadomość, że jestem w tej sytuacji trochę uprzywilejowany ze względu na kllimat w jakim mam okazję akurat mieszkać ale cóż skwapliwie z tego przywileju skorzystam i zainicjuję prezentację zdjęć.
Trochę kiełkujących tulipanów (zdjęcia robione wczoraj tj. 7 lutego 2010) - to tylko kilka ale inne odmiany też już "wychodzą":
Li
Pozdrawiam wiosennie.
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wiosna 2010

"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwek - teraz to chyba chcesz nas dobić ?
U nas wszystko pod śniegową pierzynką a ty takie cuda pokazujesz
U nas wszystko pod śniegową pierzynką a ty takie cuda pokazujesz

-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
SYLWKU nasze też (prawdopodobnie) takie same, tylko żeby to potwierdzić trzeba kopać pół metra w śniegu, w takim razie musisz nam uwierzyć na "słowo".
- olcia123
- 100p
- Od: 11 maja 2007, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miło pooglądać takie obrazki. Przecież to balsam na nasze zziębnięte ciałka. U nas też tak będzie- niedługo. 

Karina .... już wysyłam .. tylko coś ostatnio przesyłki wolno docierają 
Coma - nie nie chciałem nikogo dobijać, raczej pocieszać i natchnąć radością
Asiula - pewnie już niedługo będziecie musieli czekać
Tadeuszu - wierzę wierzę
Olcia .. no to cieszę się, że trochę balsamu dostarczyłem

Coma - nie nie chciałem nikogo dobijać, raczej pocieszać i natchnąć radością
Asiula - pewnie już niedługo będziecie musieli czekać
Tadeuszu - wierzę wierzę

Olcia .. no to cieszę się, że trochę balsamu dostarczyłem
- nocny_drwal
- Od: 16 lip 2009, o 09:56
- Kontakt:
No nie ma co, wystartowałeś przed szereg
Na nasze wiosenne zdjęcia trzeba będzie poczekać. i to raczej nie miesiąc, a pewnie ze 2

mój ogród
pozdrawiam, Jakub
pozdrawiam, Jakub
Tak, tak, na razie na dodatek do trzeciej dekady nie ma żadnej wzmianki o plusowych temperaturach