PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
zamioculcas średni, myślicie że może stać w łazience???
crocata calathea, mój nowy nabytek, na razie taki marny ale mam nadzieję, że szybko urosnie.Na noc podnosi liście do góry i podobno się ruszają, już raz widziałam przez moment ale nie wierzę
Moniko, zamek nie lubi wilgoci, tzn. nie lubi mieć mokro. Może stać w cieniu. Ja swojego podlewam minimalnie raz na jakiś czas, a stoi w przedpokoju bez okien. Chyba ta łazienka to niezbyt dobry wybór, ale poczekaj niech dziewczyny się wypowiedzą.
Witaj Diamenciku..nie masz się czego jesteśmy tylko ludźmi i uczymy się na błędach,chyba nikt nie jest doskonały tu są wspaniali ludzie i na pewno Ci pomogą i doradza jak i co, bynajmniej mi się tak zdaje
Piękne kwiatuszki ja też jeszcze nie operuje nazwami bo nie znam ich wszystkich,ale pomału się uczę Pozdrawiam
katarzyna rzeczywiście bardzo tu sympatycznie, dziękuję
mam jeszcze pytanie, czy mogę poobrywać w crocacie te brązowe ''coś'' przy liściach? Strasznie to szpeci kwiata wygląda to jak osłonki z których wyszedł liść.