Ogród Marylii... cz.2
- Reni4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marylii... cz.2
Oj Maryla jaka Ty skromna jesteś..cudnie pokazujesz swoje kwiaty:)))Poprosiłam syna o pomoc
Więc będzie szybciej:))Pozdrawiam:)

Witaj lilie , róże piękne ja o takim ogrodzie i roślinkach to mogę tylko pomarzyć pozdrawiam. 

Początki działki Minika
Dominik
Dominik
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Witaj Marylko
Jak zwykle cudnie
Miłego i spokojnego wieczoru

Jak zwykle cudnie

Miłego i spokojnego wieczoru

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witam,mam nadzieje ze się uporasz z tym skarbem przed mrozem...Reni4 pisze:Oj Maryla jaka Ty skromna jesteś..cudnie pokazujesz swoje kwiaty:)))Poprosiłam syna o pomocWięc będzie szybciej:))Pozdrawiam:)
dobrze ze syn chętny do pomocy...

Marzenia się szybko spełniają,trzeba marzyć,minik pisze:Witaj lilie , róże piękne ja o takim ogrodzie i roślinkach to mogę tylko pomarzyć pozdrawiam.
a róże posadzić i inne rośliny,
a szybko urosną i marzenie spełnione...

Zabeczka ,dziękuje bardzo...

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj..wszystko rozwiezione...
Jestem happy...
Zostaje jedynie rozgarnąć i wyrównać;))
Miłego wieczoru życzę:))

Jestem happy...

Marylko pospacerowałam po ogrodzie w pierwszej i drugiej części -chylę czoła pięknie. 

-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj MARYLO, znowu pospacerowałem , tym razem w jesiennej i mroźnej scenerii. Pięknie ta duża przestrzeń wygląda w Twoim ogrodzie.
-
- 1000p
Reni4 pisze:Witaj..wszystko rozwiezione...![]()
Jestem happy...![]()
To dobrze ze się uporałaś,a to co zostało to i w ostateczności wiosną można zrobić...
Anna Guba pisze:Marylko pospacerowałam po ogrodzie w pierwszej i drugiej części -chylę czoła pięknie.
Aniu,dziękuje bardzo...
tadeusz48 pisze:Witaj MARYLO, znowu pospacerowałem , tym razem w jesiennej i mroźnej scenerii. Pięknie ta duża przestrzeń wygląda w Twoim ogrodzie.
Ta przestrzeń powoli się zapełnia z czego się niezmiernie ciesze,lubię jak jest dużo bujnych roślin...
Aniu,dziękuje...
-
- 1000p
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Marylo dzisiejszy deszczowy i ponury dzień spowodował ,chęc spaceru po ogrodach.
Właśnie trafiłem do Ciebie gdzie mogę podziwiać piękne zdjęcia i wspominać mienione ciepłe i słoneczne lato.
Właśnie trafiłem do Ciebie gdzie mogę podziwiać piękne zdjęcia i wspominać mienione ciepłe i słoneczne lato.
Pozdrawiam Zenek
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Hej Marylko
Zdjęcia jak zwykle super
no ale juki to masz boskie

Zdjęcia jak zwykle super

no ale juki to masz boskie

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marylko wszystkie Twoje kwiaty - piękne.Ale najpiękniejsze robisz zdjęcia.Takie eksponowanie powoduje,że zwracamy uwagę na szczegóły.Dla mnie najpiękniejsze są zawilce i na zdjęciach i w ogródku.Po prostu je uwielbiam.
Marylko kolory irysów są śliczne, świetnie wszystkie wyglądają wklejone razem :P
-
- 1000p
Zabeczkojuki faktycznie mnie chyba lubią bo rosną świetnie i co roku kwitną,strasznie się rozrastają ale mnie to cieszy u mnie jeszcze dużo wolnej przestrzeni...
Witam Cie Grażynko zawilce zmarnowałam w tym sezonie wykopałam tylko dwa kłącza nie mam pojęcia co stało się z resztą,zgniły albo jakieś gryzonie zrobiły sobie obiad...
Zenku w ogrodzie nic się nie dzieje to pozostało nam tylko wspominać minione ciepłe chwile...
Aniu mam kilka kolorów irysów,nie przepadam za nimi jakoś szczególnie nie lubię jak się pokładają kwiaty i trzeba je wiązać a i tak nic to nie pomaga.Może Ty masz jakiś sposób wypróbowany żeby pięknie do góry kwiaty stały...

Witam Cie Grażynko zawilce zmarnowałam w tym sezonie wykopałam tylko dwa kłącza nie mam pojęcia co stało się z resztą,zgniły albo jakieś gryzonie zrobiły sobie obiad...

Zenku w ogrodzie nic się nie dzieje to pozostało nam tylko wspominać minione ciepłe chwile...

Aniu mam kilka kolorów irysów,nie przepadam za nimi jakoś szczególnie nie lubię jak się pokładają kwiaty i trzeba je wiązać a i tak nic to nie pomaga.Może Ty masz jakiś sposób wypróbowany żeby pięknie do góry kwiaty stały...