Niezły ten wynalazek ale jak w takim ekskluzywnym biurze przyjmować petentów. No i zimne jakieś. Te płytki wokół. Jakiś kominek by się przydał w komplecie
Nelu, gdzie to można kupić. Szukam prezentu dla żony. byłoby jak znalazł. A jaki praktyczny. Wyobrażam jak by do mnie dzwoniła: róż-róż, fiolet, dwa razy jasny brąz, fiolet, ciemny brąz, jasny brąz, róż. Wyobrażam sobie jak by podawał swój numer koleżankom i ich twarze po tym jakby usłyszały ten kolorowy numer.
Adminku byś się zdziwił, żona wisi mi na plecach i chichocze się razem ze mną ze wszystkich żartów. Śmieję się, że po tysiączku ona ma przejąć stery i zacząć za mnie pisać ale mówi, że zdaje się na mnie. No cóż trzeba wybaczyć kobieta nie ma takiego pociągu do techniki komputerowej jak ja. Ale za to ile ma innych cennych zalet, o których ja mogę tylko marzyć.
Szanowna Małżonka naszego wspaniałego Jarka.
Masz fajnego męża - kup mu coś rajcującego technicznie - mam nawet pomysł ale mogę Ci go podać dopiero jak się zarejestrujesz w prywatnym mailu, po co zepsuć mu niespodziankę , prawda....
Rejestruj się jako "ŻonkaYaro" i gotowe.. ... czekamy.... na Ciebie z utęsknieniem....