Miłorząb dwuklapowy,m.chiński,m.japoński (Ginkgo biloba)
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wierzę, że nawet szybciej urośnie do wysokości 2 metrów.
Skądinąd wiem, że był wielokrotnie koszony równo z trawniakiem, stąd ta nagła wielopienność
.
Mnie to nie przeszkadza, więc rośnie sobie taki krzakodrzew zapleciony.
I dodam, że on uwielbia, siusianie Leona(psa), które wybitnie służy mu na wzrost
A w zimie...., miłorząb udaje choinkę :

Skądinąd wiem, że był wielokrotnie koszony równo z trawniakiem, stąd ta nagła wielopienność
Mnie to nie przeszkadza, więc rośnie sobie taki krzakodrzew zapleciony.
I dodam, że on uwielbia, siusianie Leona(psa), które wybitnie służy mu na wzrost
A w zimie...., miłorząb udaje choinkę :

Tulipanowce za młodu wolno rosną, i wysokość 8 letniego 1,4m jest w miarę normalną wysokością dla tych roślin w tym wieku. Za 5 -10 lat powinien mieć pierwsze kwiaty.Kolec pisze:czytalem ze on dopiero zakwita po 40 latach czy to prawda?? zastanawiam się czy kupić tulipanowca 8 letniego czy to możiwe ze 8 letni tulipanowiec ma tylko 1.40m wysokości i kiedy by miał kwiaty??
Roman
Pomocy Prosze!!!
od niedawna zaczynaja mi liście żółknąć jeden po drugim i nie wiem co mam robić prosze o pomoc bo nie mam pojecia co jest nie tak
- xipe

- Od: 19 sie 2007, o 11:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Pomocy Prosze!!!
Susza, duża operacja słoneczna wiosną.Kolec pisze:od niedawna zaczynaja mi liście żółknąć jeden po drugim i nie wiem co mam robić prosze o pomoc bo nie mam pojecia co jest nie tak
Re: Pomocy Prosze!!!
Susza, duża operacja słoneczna wiosną.[/quote]
Prosił bym tak bardziej zrozumiale bo nie znam się zabardzo wtych pojęciach Miłożąb jest dobrze podlewany duża operacja słoneczna wiosną co to znaczy i czy on mi uschnie??
Prosił bym tak bardziej zrozumiale bo nie znam się zabardzo wtych pojęciach Miłożąb jest dobrze podlewany duża operacja słoneczna wiosną co to znaczy i czy on mi uschnie??
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: