Bardzo mie się podoba dekoracja Twojego parapetu.....

Danuśku nawet nie myślałam że można je hodować w donicach. Niesamowite.danutab pisze:Wiesiu twoja dalia jest chyba z tych samych co moja bordowa i lilia róż też
ma ponad 20cm średnicy rosną mi w donicach.
Grażko nie jesteś do tyłu tylko masz większe możliwości. U mnie malutko miejsca do trzeba uważać co sięgrazynarosa22 pisze:Witaj ...czytam i .....ja tak roslin nie sadze jak Ty....jestem widać sporo do tyłu...ostatnio to tylko patrzyłam na wielkość,wysokość roslinek
a wcześniej nawet i tyle nie
![]()
Bardzo mie się podoba dekoracja Twojego parapetu.....
Walentynko 'The Fairy' była juz chora w zeszłym roku na mączniaka, ale nie obcięłam wszystkiego co choreoliwka pisze:The fairy choruje?
No popatrz, a ja słyszałam same komplementy, że taka od a...
Te żółte przebarwienie na jej liściach - zaciekawiło mnie to. Z czego to jest?
I pomomo tego że, jak twierdzisz, nie jesteś do końca konekwentna w swoich zestawieniach kolorystycznych, to ja i tak tej konsekwencji Ci gratuluję
... no tak, przychodzą mi na myśl tylko lilie, liliowce i róże, ale Ty na pewno coś wymyśliszabeille pisze:Magdziu jedno z moich marzeń jest stworzenie rabaty z takim morelowym kolorem. Ale niestety niewiele jestmag pisze:Cudowna... i co za kolorabeille pisze: Niesamowita dalia ma 20 cm średnicy
roślin o takim pięknym kolorze i dobrze widocznych w ogrodze. Będe musiała jednak coś wymysleć takiego.
Magdziu z tych o dużych kwiatach to faktycznie te co wymieniasz to chyba wszystkio co można znależć wmag pisze:... no tak, przychodzą mi na myśl tylko lilie, liliowce i róże, ale Ty na pewno coś wymyśliszabeille pisze: Magdziu jedno z moich marzeń jest stworzenie rabaty z takim morelowym kolorem. Ale niestety niewiele jest
roślin o takim pięknym kolorze i dobrze widocznych w ogrodze. Będe musiała jednak coś wymysleć takiego.
Walentynko fajnie że Ci się tez podoba.oliwka pisze:Świetne poidełko, poza walorem pożytecznym, jest po prostu ładne i będzie piękną ozdobą.
Grażko szkoda że ta moda nie doszła do Polski bo na pewno pełno jest ludzi co chętnie by coś symboliczniegrazynarosa22 pisze:O widzisz.....to mi się zawsze za granicą podobało....te wyprzedaże na chodniku czy trawniku-można cudeńka znaleźć za grosiki...a u nasszkoda gadać.
To poidełko dla ptaszków super jest....lej wodę i rób zdj....ciekawa jestem jaki będzie pierwszy....
100krotko przegorzany są bardzo proste w uprawie. Lubią sucho i nieurodzajną ziemię. Szybko rosną.100krotka pisze:Cudowne te przegorzany! Kiedyś chciałam je wyhodować, ale zmarniały - ziemia u mnie zupełnie nie taka... rzadko spotykane, a takie piękne...