Skromna kolekcja początkujacej cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja jedno też w słońcu myłam, bo nie miałam czasu tyle czekać, aż pójdzie dalej
Musiałam wykorzystać moment, że mój mały pomocnik poszedł do ogrodu się bawić, a jak smyk nie wchodzi na krzesło, nie psika płynem i sam nie stara się wycierać szyb ściereczką to mycie okien idzie zdecydowanie szybciej 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
No właśnie, tylko czemu to muszą być zawsze nasze łapki
A moja Mama np. lubi myć okna i robi to tak szybko ,że ja nie mam szans , żeby Jej dorównać
No tak , ale Jej kwiaty rosną choć o nie specjalnie nie dba 
A moja Mama np. lubi myć okna i robi to tak szybko ,że ja nie mam szans , żeby Jej dorównać
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
Oto jest pytanie!karolaipiotr pisze:No właśnie, tylko czemu to muszą być zawsze nasze łapki![]()
karolaipiotr pisze:A moja Mama np. lubi myć okna i robi to tak szybko ,że ja nie mam szans , żeby Jej dorównaćNo tak , ale Jej kwiaty rosną choć o nie specjalnie nie dba
podobno mamy tak mają ,są lepsze od nas
, tylko ja jakiś nieudany egzemplarz jestem
bo Agunia lepsza jest ode mnie 

- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Karolko pospacerowałam sobie po Twoim balkonie...bajeczny jest, tyle różnokolorowych kwiatów. No i pięknie zakwitła Ci Hojka.
Kolejna udana wycieczka do Gdańska...za każdym razem wybieracie inne ciekawe miejsca. Zauważyłam też, że przepływaliście promem na ,,moją,, stronę, ale chyba nie pokusiliście się, żeby przedzierać się przez te chaszcze.
Kasiu po prostu się nie zrozumiałyśmy w sprawie zamku, ale teraz już wszystko jest jasne
W jakim celu miał służyć to rzeczywiście nie wiadomo...tyle pomieszczeń, kościół, basen. Do celów mieszkalnych to nawet dla setki ludzi byłby o wiele za duży.
Niby wg architektów dawno powinien popaść w ruinę a o dziwo świetnie się trzyma, myślę, że tak szybko nic się z nim nie stanie...mam tylko ogromną nadzieję, że szybko zostanie wykończony. Pewna jestem, że gdyby ktoś pobierał opłaty za zwiedzanie tego miejsca to właściciel zebrałby niemałe pieniądze, które mógłby przeznaczyć na wykańczanie, ale to moja skromna sugestia.
Kolejna udana wycieczka do Gdańska...za każdym razem wybieracie inne ciekawe miejsca. Zauważyłam też, że przepływaliście promem na ,,moją,, stronę, ale chyba nie pokusiliście się, żeby przedzierać się przez te chaszcze.
Kasiu po prostu się nie zrozumiałyśmy w sprawie zamku, ale teraz już wszystko jest jasne
Niby wg architektów dawno powinien popaść w ruinę a o dziwo świetnie się trzyma, myślę, że tak szybko nic się z nim nie stanie...mam tylko ogromną nadzieję, że szybko zostanie wykończony. Pewna jestem, że gdyby ktoś pobierał opłaty za zwiedzanie tego miejsca to właściciel zebrałby niemałe pieniądze, które mógłby przeznaczyć na wykańczanie, ale to moja skromna sugestia.
Pozdrawiam, Paula
tak jak zmywarki czy odkurzacza. Jak ja nie cierpię myć okien