dziękuje wszystkim
Cynthio jak sie pomnoża na pewno sie podzięle jeśli chodzi o szafirki to rzeczywiscie ich nie mam takze mozemy sie pomienić. Tylko przypomnij sie jesienią
Olu rzeczywiscie jeden nie ma pary .tzn ma tylko powtarzają siękolorki i nie pokazałam wszystkich .
A buty też są , nie jest jeszcze ze mną tak źle
A dzisiaj kupilam białego różanecznika , potem bedzie foto .
Zaraz lećę kosić trawnik , bo chyba będzie padać.
A moze ktoś mi podpowie kiedy najlepiej stosować oprysk na chwasty w trawniczku ??
Olu dzięki wielkie , w takim razie muszę rozejrzeć się za takim.
A dzisiaj napracowałam się trochę , skosiłam trawkę tzn.wiecej było kurzu i takich sobie śmieci po zimie niż trawy , ale było co robić. Teraz wygląda pięknie . Ponawoziłam wszystkie kwasolubne tzn. hortensje , azalie , różaneczniki ,magnolie.
troszkę więcej witaminek dostały tez róze i cebulowe . Na koniec popadał deszczyk i jest fajnie .
Wsadziłam różanecznika i koniec z zakupami do jesieni . Nie mam za bardzo już gdzie upychac tych roślinek dlatego postanowiłam sfolgować
Reniu, ciekawa jestem czy wytrzymasz w tym postanowieniu i nic więcej nie kupisz w tym sezonie, bo ja też tak sobie obiecuję i najczęściej pękam jak tylko zobaczę coś ciekawego.
Też dzisiaj mój M. skosił trawnik, który - niestety -nie wygląda po zimie najlepiej. Parę dni temu potraktowałam go mniszkiem, bo chwasty zaczynają go zagłuszać. Ciekawa jestem jaki będzie efekt.
Miłego wieczorku
Reniu, no, to napracowałaś się solidnie Ja, jak nie będzie padać, to jutro skoszę trawę
Ze wstrzymaniem się z zakupami, to chyba nie dasz rady Ja, to dopiero teraz zacznę kupować ;:54
Mam nadzieję , że wytrwam w postanowieniu .Mój M stwierdził , ze coś nowego kupuje , a potem robi się problem bo nie ma gdzie wsadzić i rzeczywiście tak jet .Dlatego na jakiś czas STOP
Renata fajnie masz ,że u Ciebie popadało
U mnie cały dzień było duszno i się chmurzyło ale nic z tego nie wynikło
Dużo prac zrobiłaś w ogródku ale ,że z zakupami przystopowałaś no to Ci nie uwierzę
Renatka te kompozycje z kamyków i korzeni, i te pieńki.....super to wszystko powymyślałaś
Przy ścieżce masz na jednym pasie tulipany a z tyłu na drugim pasie róże.
Jak tulipany przekwitną będziesz coś potem sadziła czy zostanie pusto i tylko róże będą prezentowały swoje wdzięki