Działka Gigusi- cz.3
- Lamia
- 500p

- Od: 27 maja 2008, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wpadłam ci tylko powiedzieć że kupiłam 2 lilie azjatyckie ,ciemno różowe:) Przy okazji zakupów w Billi 
Tylko nie byłam ich dziś wkopać bo pogoda po psie.Ciągle siorpi jakieś deszczysko
Może jutro się uda
Jeszcze jutro po pracy wjadę do OBI ostatnio był tam duży wybór cebulowych.Może coś jeszcze znajdę.
No i chyba zadoniczkuję w domu krokosmię i acidanterę.Chyba można tak? Boję się że mi sie potem w gruncie zgubią i nie będę wiedziała gdzie posadziłam
W zeszłym roku opisywałam sobie na plastikowych rożach pisakiem do płty CD
W tym roku też chyba mi przyjdzie tak zrobić.Bo etykiety te gotowe to dosyć drogie są....
Tylko nie byłam ich dziś wkopać bo pogoda po psie.Ciągle siorpi jakieś deszczysko
Może jutro się uda
No i chyba zadoniczkuję w domu krokosmię i acidanterę.Chyba można tak? Boję się że mi sie potem w gruncie zgubią i nie będę wiedziała gdzie posadziłam
W zeszłym roku opisywałam sobie na plastikowych rożach pisakiem do płty CD
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giga mam nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie dobrze.
Świeże powietrze i ruch czynią cuda.
Kiedy oboje wyjdziecie na słonko to i stres i złe samopoczucie miną.
I tego Wam życzę.
Świeże powietrze i ruch czynią cuda.
Kiedy oboje wyjdziecie na słonko to i stres i złe samopoczucie miną.
I tego Wam życzę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochane dziewczyny.
Oj jaki ja dzis miałam pracowity dzień, dlatego dopiero mam chwilę aby sie z Wami przywitac i popisać.
M ma zabieg w czwartek.
Jak zobaczyłam dzisiaj zdjęcie rtg to sie za głowice złapałam. To normalnie wygląda jak śrubowkręty takie do drewna-cała ich masa i dwa kawałki metalu brrrrrrrrrrrrrrrr. :x
Ale o tym tyle. Na działce posadziłam jeszcze grochy, przygotowalam folie i pałąki pod folie i powsadzałam otrzymane od sąsiadów skarby i oczywiście to co zostało mi od forumków wysłane.
Zrobiłam jeszcze 2 drabinki-byle jakie ale własne i mojego wykonania. :P
Jeszcze kamienie czysciłam z chwastów uffff 8)
Bożenko, Lamio Joluś, Halinko, Alutku,Idus, Krysiu dziekujemy za wizyte i za troske.
a teraz kilka fotek
To na ostatnim zdjęciu to hibiskus od sąsiadki takie dostalam 2szt.

Oj jaki ja dzis miałam pracowity dzień, dlatego dopiero mam chwilę aby sie z Wami przywitac i popisać.
M ma zabieg w czwartek.
Jak zobaczyłam dzisiaj zdjęcie rtg to sie za głowice złapałam. To normalnie wygląda jak śrubowkręty takie do drewna-cała ich masa i dwa kawałki metalu brrrrrrrrrrrrrrrr. :x
Ale o tym tyle. Na działce posadziłam jeszcze grochy, przygotowalam folie i pałąki pod folie i powsadzałam otrzymane od sąsiadów skarby i oczywiście to co zostało mi od forumków wysłane.
Zrobiłam jeszcze 2 drabinki-byle jakie ale własne i mojego wykonania. :P
Jeszcze kamienie czysciłam z chwastów uffff 8)
Bożenko, Lamio Joluś, Halinko, Alutku,Idus, Krysiu dziekujemy za wizyte i za troske.
a teraz kilka fotek
To na ostatnim zdjęciu to hibiskus od sąsiadki takie dostalam 2szt.

- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochani w ten cudny cieplutki poranek. U mnie słonko już świeci i niebo błekitne, chociaz był przymrozek.
Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe słowa.
Olu, Grażynko, Alu, Grzesiu i wszyscy Goscie -dziękuję.
Alu wysiałam w domu i jest przykryty, jeszcze nic nie wschodzi, poczekam cierpliwie.
Grzesiu, a jak te hibiskusy przyciąć, tzn. na jaką wysokość uciachać???
życzę wszystkim cieplutkiego i milego dnia. Pozdrawiam :P
Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe słowa.
Olu, Grażynko, Alu, Grzesiu i wszyscy Goscie -dziękuję.
Alu wysiałam w domu i jest przykryty, jeszcze nic nie wschodzi, poczekam cierpliwie.
Grzesiu, a jak te hibiskusy przyciąć, tzn. na jaką wysokość uciachać???
życzę wszystkim cieplutkiego i milego dnia. Pozdrawiam :P
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Giguś. Z rana nie miałam czasu aby wpaść do Ciebie, gdyż jak wróciłam do domu to leciałam na działkę aby skorzystać ze słoneczka. Ponieważ dużo zrobiłam, więc wróciłam zadowolona i teraz odwiedzam znajome wątki. Trzymam w czwartek kciuki za męża, ale będzie dobrze. Trzymaj się kochana i pozdrowienia dla małżonka.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki