Oaza spokoju Hanki - 2009
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cię Hanuś. Ogromnie się cieszę, że juz Ci przechodzi. Okropne są te wirusy. Mnie przeszło i znów dopadło,ale juz lepiej.
Hanusiu różyczki moje na razie są ok. Nic sie z nimi nie dzieje, więc stoją w pokoju.
Ale zakupy zrobiłaś
toż to będzie co podziwiać znów u Ciebie.
Hanuś ja jeszcze nie wprawiona w zakupach internetowych, więc tylko nieśmiało zamówiłam u pana Pajdy (dziewczyny polacały) kilka odmian lilii. Czekam niecierpliwie,aż zacznie wysyłkę. Na razie troszke nasion kupiłam i będę sie bawic w wysiewanie,ale to chyba bardziej z nudy- bo wiosny sie chce. W sezonie bardziej sie nastawie na kupowanie gotowych sadzonek. Teraz szukam w necie i czytam jakie rośliny na ścianę północną altanki,bom zielona w tym całkiem.
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
:P
Hanusiu różyczki moje na razie są ok. Nic sie z nimi nie dzieje, więc stoją w pokoju.
Ale zakupy zrobiłaś

Hanuś ja jeszcze nie wprawiona w zakupach internetowych, więc tylko nieśmiało zamówiłam u pana Pajdy (dziewczyny polacały) kilka odmian lilii. Czekam niecierpliwie,aż zacznie wysyłkę. Na razie troszke nasion kupiłam i będę sie bawic w wysiewanie,ale to chyba bardziej z nudy- bo wiosny sie chce. W sezonie bardziej sie nastawie na kupowanie gotowych sadzonek. Teraz szukam w necie i czytam jakie rośliny na ścianę północną altanki,bom zielona w tym całkiem.
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
:P
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Haniu, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. U mnie w domu już wszyscy oprócz mnie chorowali.
Ja też błądzę po necie i szukam ciekawych roślin, obecnie utknęłam przy liliowcach w cebulach pl. Cuda, ale wydaje mi się drogo.
Pozdrawiam Dorota
Ja też błądzę po necie i szukam ciekawych roślin, obecnie utknęłam przy liliowcach w cebulach pl. Cuda, ale wydaje mi się drogo.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Dobry wieczór Haneczko
Wróciłaś do zdrówka? Taka cisza...

Wróciłaś do zdrówka? Taka cisza...
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012