Ja jeszcze do Ciebie nie dotarłam, jakoś brakuje mi czasu.
Ale jak tylko uporam się z robotą (jutro goście)to wpadnę i do Ciebie.
W tym sezonie będziemy mieli co oglądać, liliowcomaniaków jest sporo...

Bogusia, szczególnie za tym co wyrośnie, np. lilie od Hani...bogusia177 pisze:Piękne Gabryśko cudowne ,,,,a jak tęsknimy .....i to jak![]()
![]()
![]()
![]()
Tak, oby do wiosny...ewkapaw pisze:GABRYSIU Aby do wiosny i będziemy podziwiać te kwiaty w naturze![]()
Zdjęcia są piękne , a tulipany na nich jeszcze ładniejsze .
basow@ pisze:Gabrysiu wiesz dobrze ,że tęsknimy za takimi widoczkami!
Ale takie zdjęcia podnoszą na duchu!Chyba polecę oglądać Twój ogród od początku....na dłuższą kurację![]()
![]()
(Przypomniały mi się Twoje zdjęcia z okresu ,kiedy kwitły korony cesarskie).
Alutka, ale Kretek mówił że od środy mrozy zelżeją.alana pisze:Gabi, jakie piękne powitanie. Na widok liliowców szczęka mi opadła, a tu dalej takie tulipany![]()
A tu słowa mojej mamy "jakie piękności tam masz" wiedziała kiedy wejść do pokoju
![]()
A za oknem zima dalej szaleje... Oj poczekamy chyba sobie na tą wiosnę, przede wszystkim ja poczekam...
Mam podobnie, ale Twoje zdjecia sa naprawdę wspaniale wykonane! Ja kupiłam swój aparat ponad 3 lata temu, tez mam ochotę na nowy sprzęt, ale jeszcze wówczas aparaty był o wiele droższe, dzisiaj za taką sama cenę lustrzankę bym już miałaGabriela pisze:Jak oglądam moje pierwsze zdjęcia z wiosny, i te pod koniec lata, to na oko widać różnicę.
Cały czas się jeszcze uczę, ale marzy mi się już lepszy sprzęt.
Też tak mam Alu.alana pisze: Ale przyznam Ci, że marzy mi się jakiś kurs, czy tym podobne, z prawdziwego zdarzenia, o fotografowaniu, gdzie nauczyłabym się odpowiedniego podejścia i tych spraw technicznych (moja kula u nogi).
Grażynko, ciśnienie to dopiero mi skoczy latem, jak pokażesz swoje śliczności liliowcowe.kogra pisze:Oj Gabi podnosisz ciśnienie tymi widokami.
Aż westchnęłam na widok tulipanów.
W zeszłym roku kupiłam kilka nowych odmian i już nie mogę doczekać się wiosny żeby je zobaczyć.