Murek wspaniały
Moja działka - danutab cz.1
Magdaleno cieszy mnie to, że podoba się ten zakątek.Na pierwszym zdjęciu to czarna malina wijąca się wokół drzew. nie odrosty.Rów to wąski potok wody podziemnej płynący do stawu za działkami ogrodniczymi,W czasie powodzi jest niebezpieczny wyrywa brzegi i zabiera wszystko co po drodze.Dlatego jest to teren dziki jedynie na skarpie jest posadzone trochę ozdobnych krzewów.

Pozdrawiam Danuta

Pozdrawiam Danuta
Witam Grzegorzu B.
Chciałam podziękować za powitanie na forum. Prześledziłam twój piękny ogród.Chciałam odpisać ale masz zamknięte posty.Pisałeś o BUDLEI Dawida.Ja uwielbiam te krzewy.Mam sześć kolorów,biały,różowy,jasny fiolet,niebieski,granatowy,bordowy.Mam obiecany jeszcze żółty.
pozdrawiam Danuta
Chciałam podziękować za powitanie na forum. Prześledziłam twój piękny ogród.Chciałam odpisać ale masz zamknięte posty.Pisałeś o BUDLEI Dawida.Ja uwielbiam te krzewy.Mam sześć kolorów,biały,różowy,jasny fiolet,niebieski,granatowy,bordowy.Mam obiecany jeszcze żółty.
pozdrawiam Danuta
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Danusiu.
No wspaniały ten twój ogródek.
Wprawdzie komp nie otworzył mi wszystkich fotek, ale to co już zobaczyłam to mi wystarczy.
Działeczka przy domu to świetny układ, bo nie trzeba daleko wychodzić.
Glicynia mnie oczarowała - potęga !
Czekam na dalsze zdjęcia.
No wspaniały ten twój ogródek.
Wprawdzie komp nie otworzył mi wszystkich fotek, ale to co już zobaczyłam to mi wystarczy.
Działeczka przy domu to świetny układ, bo nie trzeba daleko wychodzić.
Glicynia mnie oczarowała - potęga !
Czekam na dalsze zdjęcia.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Witaj Danusiu!
Ze zdjęć, które widzę, domyslam się, jak piękna jest Twoja działka latem. Jestem oczarowana glicynią i bardzo podobają mi się Twoje tarasy. Niestety bardzo duzo zdjęć jest niedostępnych. Czy nie usuwałaś jakichś zdjęć z serwera? Za każdym wejściem te same zdjęcia się otwierają i te same są niedostępne. Sprawdź, proszę.
Ze zdjęć, które widzę, domyslam się, jak piękna jest Twoja działka latem. Jestem oczarowana glicynią i bardzo podobają mi się Twoje tarasy. Niestety bardzo duzo zdjęć jest niedostępnych. Czy nie usuwałaś jakichś zdjęć z serwera? Za każdym wejściem te same zdjęcia się otwierają i te same są niedostępne. Sprawdź, proszę.
- Malkar
- 500p

- Od: 27 sty 2007, o 21:16
No właśnie, mnie też się nie otwierają wszystkie zdjęcia. Myślałam, że to wina mojego dość leciwego komputera (jak na komputer).
A to co widać jest piękne. Bardzo ładnie urządzony ogród. Zawsze zadrościłam tym co mają w ogrodzie chociaż kawalątko naturalnej górki, to daje tyle możliwości.
Będę Cię odwiedzać wirtualnie.
W naturze też nie mam daleko- jakieś 20 km.
A to co widać jest piękne. Bardzo ładnie urządzony ogród. Zawsze zadrościłam tym co mają w ogrodzie chociaż kawalątko naturalnej górki, to daje tyle możliwości.
Będę Cię odwiedzać wirtualnie.
W naturze też nie mam daleko- jakieś 20 km.
Pozdrawiam. Małgorzata
Witam Ewo, Grażynko, Jolu, Agnieszko,
Małgosiu, Izo i Małgosiu przepraszam za zdjęcia.
Miałyście wszystkie racje to moja wina, skasowałam zdjęcia
przez pomyłkę.Jednak to moje początki.Mam nadzieję że teraz
będzie już dobrze.
Załączam jeszcze raz te zdjęcia mam nadzieję ,ze będzie już dobrze.
Dziękuję Wam za odwiedziny.Ja wkrótce również odwiedzę Wasze ogródki.

Małgosiu, Izo i Małgosiu przepraszam za zdjęcia.
Miałyście wszystkie racje to moja wina, skasowałam zdjęcia
przez pomyłkę.Jednak to moje początki.Mam nadzieję że teraz
będzie już dobrze.
Załączam jeszcze raz te zdjęcia mam nadzieję ,ze będzie już dobrze.
Dziękuję Wam za odwiedziny.Ja wkrótce również odwiedzę Wasze ogródki.

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.