Ogród Igi - 2008r
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale piękna skalniakowa kolekcja roślinek. Ja też wiosną uśmiechnę się o dębika, a że sama też mam skalniak od tego roku i co nieco zakupiłam, to chętnie się wymienię. Zresztą mieszkamy wcale nie tak daleko od siebie, może nawet uda nam się kiedyś spotkać 
Z przyjemnością pooglądam resztę roślinek, bardzo lubię takie zdjęcia z opisami. Zawsze dokładnie śledzę, żeby się czegoś nauczyć i robić sensowne zakupy w przyszłości.
Pozdrawiam

Z przyjemnością pooglądam resztę roślinek, bardzo lubię takie zdjęcia z opisami. Zawsze dokładnie śledzę, żeby się czegoś nauczyć i robić sensowne zakupy w przyszłości.
Pozdrawiam
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Widzę, że masz śliczną macierzankę. Pamiętaj o corocznym odsadzaniu, bo po dwu latach potrafi zdrewnieć i zaniknąć. Raz zrobiłam ten błąd i pozostawiłam samej sobie. Na szczęście zostałą gałązka przypadkowo ukorzeniona w innym miejscu.
A jeśli chodzi o roślinki - to obok dębika tak pięknie uśmiechnę się jeszcze o bergenię ;:91
A jeśli chodzi o roślinki - to obok dębika tak pięknie uśmiechnę się jeszcze o bergenię ;:91
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pochodziłam sobie u ciebie
,bardzo podoba mi sie skalniak.
Ja mam tylko taką wizję żeby właśnie w miejscu murka powtykać rośliny.
Czy twój murek jest scementowany czy kamienie są po prostu ułozone?
Igo nie sposób zwiedzić wszystkich ogródków
.
Jeszcze tylko dodam że musisz być straaaasznie młodą babcią

Ja mam tylko taką wizję żeby właśnie w miejscu murka powtykać rośliny.
Czy twój murek jest scementowany czy kamienie są po prostu ułozone?
Igo nie sposób zwiedzić wszystkich ogródków

Jeszcze tylko dodam że musisz być straaaasznie młodą babcią

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cześć Aga ja mam zamiar zimę spędzić na zwiedzaniu ogrodów. Forum odkryłam przez przypadek, bo kolekcjonuję hosty (ale od niedawna). Właśnie założyłam nową rabatę, która
w tej chwili wygląda kiepsko, bo hosty poszły spać. Nie wstydzę się wieku, mam 46 lat.
To ta nowa rabata , piękna będzie w pełni lata, ale to za rok.
Pozdrawiam Iga
w tej chwili wygląda kiepsko, bo hosty poszły spać. Nie wstydzę się wieku, mam 46 lat.
To ta nowa rabata , piękna będzie w pełni lata, ale to za rok.
Pozdrawiam Iga
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aśka ty nie bądź taka szybka. Ja 2 miesiące temu nauczyłam się włączać komputer.
Moje dzieci dość szybko wyfrunęły z gniazda. Zmuszono mnie do nauki komp w szkole, bo
tylko słyszałam ciągle , że mam coś sobie ściągnąć. Tess musisz dobrze poszukać bo ceny są
różne. Ja prowadzę małą firmę imam mistrza w szukaniu okazji. Pozdrawiam Iga
Moje dzieci dość szybko wyfrunęły z gniazda. Zmuszono mnie do nauki komp w szkole, bo
tylko słyszałam ciągle , że mam coś sobie ściągnąć. Tess musisz dobrze poszukać bo ceny są
różne. Ja prowadzę małą firmę imam mistrza w szukaniu okazji. Pozdrawiam Iga
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Iga - to Ty jesteś rocznik mojego męża
. Nasza młodsza latorośl ma 21, no już niedługo 22 miesiące
.
Doskonale rozumiem Twoje problemy, dla mnie komputer to sprawa ostatnich lat. Nie chciało się uczyć smarkuli, to na stare lata przyszło wkuwać i to w dodatku całą masę spraw komputerowych. No, ale teraz szaleję
. Polecę lekturę - co prawda dla młodszego pokolenia, ale ja też się pośmiałam. Seria "Upiorna rodzinka", autorka K. Maciejewska, tytuł "To wprost potworne, Babcia sie komputeryzuje!"
.

Doskonale rozumiem Twoje problemy, dla mnie komputer to sprawa ostatnich lat. Nie chciało się uczyć smarkuli, to na stare lata przyszło wkuwać i to w dodatku całą masę spraw komputerowych. No, ale teraz szaleję