Leśny ogród Moni68 cz.1
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję za miłe słowa
Marto, życzę wytrwałości, bo ogród w lesie to spore wyzwanie. Na szczęście wbrew pozorom mnóstwo roślin można tu uprawiać. Z moich dotychczasowych doświadczeń wynika, że nie warto bawić się w hortensje ogrodowe, astry i chryzantemy, bo po prostu się nie udają. prawdziwą zmorą jest igliwie, nie da się go wyzbierać w całości...
Marto, życzę wytrwałości, bo ogród w lesie to spore wyzwanie. Na szczęście wbrew pozorom mnóstwo roślin można tu uprawiać. Z moich dotychczasowych doświadczeń wynika, że nie warto bawić się w hortensje ogrodowe, astry i chryzantemy, bo po prostu się nie udają. prawdziwą zmorą jest igliwie, nie da się go wyzbierać w całości...
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Czyżby to była imienniczka
Monica (hybrid tea, Evers/Tantau, 1985) ? :P
http://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=18204&tab=10
Monica (hybrid tea, Evers/Tantau, 1985) ? :P
http://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=18204&tab=10
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O kurczę! Jakie świetne masz żurawki. Ja mam na razie 2 i 2 żuraweczki. Muszę koniecznie dokupić. Przez przypadek mam też komelinę. Kupiłam w Biedronce jako trytomę. Nigdy więcej ogrodniczych zakupów w B. Zamiast trytomy - komelina, a zamiast bodziszka jakiś polny chwast. Co do tulipanów też myślę je rzadziej wykopywać. W tej wiosny miałam 6 odmian, ale już dokupiłam 6 następnych. Niestety Twojego ulubionego nie widziałam nigdzie, a szkoda...bo prześliczny.
-
acidantera
- 100p

- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
Witam cię Moniko - moja imienniczko ;))
Gratuluję rododendronów, śliczne funkie, cudowne miejsce na ogród naprawdę pozazdrościć ;)
Cała armia tulipanków - pięknie
Teraz też planuję zakupić psiząb, czy jest trudny w uprawie??
Niesamowita sprekelia jest bossska tez ją mam o dziwo mi zakwitła.. o dziwo bo zapomniałam nawet że ją mam. kupiłam ją synkowi na odczepkę aby już wyjść z ogrodniczego .... ;)))
No cóż będę tu wpadała bo tu bardzo ładniutko u ciebie ;)) A ciebie zapraszam do mnie również ;))
Gratuluję rododendronów, śliczne funkie, cudowne miejsce na ogród naprawdę pozazdrościć ;)
Cała armia tulipanków - pięknie
Teraz też planuję zakupić psiząb, czy jest trudny w uprawie??
Niesamowita sprekelia jest bossska tez ją mam o dziwo mi zakwitła.. o dziwo bo zapomniałam nawet że ją mam. kupiłam ją synkowi na odczepkę aby już wyjść z ogrodniczego .... ;)))
No cóż będę tu wpadała bo tu bardzo ładniutko u ciebie ;)) A ciebie zapraszam do mnie również ;))