Ogródeczek raczkującej tamusi
muminek na opakowaniu tych malw jet napisane by je wysiać w maju czerwcu.A jak teraz wysieje to co urośnie to, ja wiesz że się dopiero ucze i jestem zielona jak trawa ;:103
"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.
TESS coś jest organizowane ja jutro pomaszeruje na promenadę dowiem się kiedy i za ile i oczywiście info dostaniesz na PW.Wiem że nie tylko do Dani ale to sprawdze ok
Raistand-jeżeli tak mówisz to tak musi być ,więc wysieje.A jak nie urośnie,to ci ***** zmoderowałam ,kobieto , jest mi wstyd ,KaRo

Raistand-jeżeli tak mówisz to tak musi być ,więc wysieje.A jak nie urośnie,to ci ***** zmoderowałam ,kobieto , jest mi wstyd ,KaRo
Tess jeżeli możesz to podpowiedz jak powstawiać tu foty byłam dziś na tej mojej działo- łące zrobiłam pare fotek i próbuje tu wstawić to to wszystko gdzieś znika,i zalogowałam się na fotosiku i albo robie coś żłe albo komp mnie nie lubi
Jak dziś zobaczyłam moją działke to po prostu się popłakałam przecież ja w życiu nie dojdę to takich efektów jak mają forumowicze.
Pozdrawiam Tami

Pozdrawiam Tami
witajcie wszyscy dziękuje za wsparcie musi się udać z tą działką bo blokowisko nas męczy.
A teraz spróbuje tu wstawić fotke jest to tylko test

hura udało się jacie kręce

pierwsza fotka to moja domowa chodowla storczyka a poniżej mój tato i synek i widok działki od przodu.

A teraz spróbuje tu wstawić fotke jest to tylko test

hura udało się jacie kręce

pierwsza fotka to moja domowa chodowla storczyka a poniżej mój tato i synek i widok działki od przodu.

tak to wygląda wiem wiem nie ciekawie ale trzeba to zmienić i będzie pięknie

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tamusiu każdy z nas od czegoś takiego zaczynał, wielkie
sprzątanie, obsadzanie, zmienianie planów ale zawsze
jest wizja tego mojego pięknego, wymarzonego, jak
wyhodowałaś tak pięknego storczyka to ani się nie oglądniemy
a Ty będziesz nam pokazywała piękne krzewy i kwiaty

Tobie i Twoim uroczym pomocnikom życzę szybkich efektów
wyhodowałaś tak pięknego storczyka to ani się nie oglądniemy
a Ty będziesz nam pokazywała piękne krzewy i kwiaty

Tobie i Twoim uroczym pomocnikom życzę szybkich efektów
Pozdrawiam słonecznie i z lekkim szumem morza Tami

KDanusia również Dzięki że tu zerkłaś na mnie ,na pewno w przyszłym roku będe oglądąć u siebie kwiatki ,krzewy i to będzie na pewno milutkie.
Pozdrawiam słonecznie i z lekkim szumem morza Tami
Tamusiu mogę Ci jeszcze wysłać nasionka dziwaczka ,zobacz jak wygląda u mnie teraz go wklejałam jest naprawdę fajny .Możesz go wysiać w grunt jak i w donice
.Zapisałam sobie co mam Ci wysłać tylko proszę o adres na pw. Bugenwilla kupiłam i nigdy nie zwracałam uwagi czy ona ma nasiona
ale może ktoś będzie wiedział
Pozdrawiam serdecznie ;:12

- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
krzysiu co by nie było że to jakaś lipa z tym storczykiem to wklejam jeszcze jednego oba kwitną od połowy maja,są piękne za pare dni zakwitnie na dobre jeszcze jeden u córci w pokoju.Pozdrawiam cieplutko Tami