Menarek.....mówisz ze to Twoje pierwsze kwiatki? Chciałabym zobaczyc za rok Twoja kolekcje ....pwenie każdy kącik bedzie zajety.To zo pokazyjesz teraz wyglada pieknie.I ciesze sie ze znalazłam kolezanke ktora swoje roslinki prowadzi od oseska.......Ja tez tak robie......Menerek zycze powodzenia i zostaw dla siebie troche miejsca w domu
Manerek a może pokażesz nam jeszcze jakieś inne zdjęcia. Jestem pewien że gdzieś tam jeszcze jakieś masz Twoje kwiaty jak już wcześniej wspominałem są piękne a teraz dodam że zdjęcie pszczółki też jest nie złe
Dziękuję Krzysiek Na pewno wrzucę niedługo jakieś zdj. Twoje wiewióreczki też są fajne ja jakoś nie mogę spotkać na swojej drodze tych słodkich zwierzątek. Co do pszczółek to ciężka sprawa uciekają jak mnie widzą
Nie martw się Magda wiewiórki jeszcze spotkasz i to nie raz. A pszczółki pewnie nie lubią być fotografowane, to uciekają. To tak jak ja miałem z wiewiórkami, nie szło im zrobić normalnego zdjęcia, jak podeszła, to po sekundzie była już gdzie indziej.
Ja chyba trafiłam na "dobry" dzień na zapylanie kwiatków. Bo na krzaczku, przy którym cierpliwie stałam, bzykało bardzo dużo pszczółek, także na tych zdj. są różne osobniki!! Najgorszy jest wiatr. Strasznie bujał tymi delikatnymi łodyżkami i ciężko było złapać ostrość
Dzięki Judysia Twoje kwiatki też są super. Masz palmę kokosową, też chciałam ja ostatnio kupić. W biedronce były ale szczerze mówiąc przeprowadzam sie niedługo, a póki co nie mam miejsca.
Witaj Magda Ładna kolekcja roślinek i wcale nie taka zwyczajna. Tak sobie myślę... skoro już do nas trafiłaś to na pewno, już zanieniedługo, braknie Ci miejsca na parapetach ;)
Piękne zdjęcia robisz. Poproszę o więcej
Pozdrawiam cieplutko
Marta