Mój Piękny Ogród - Mija
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Rdest fajowy i ten bluszcz na siatce,lubię bardzo takie ściany zieleni.Wsadziłam go tamtego lata,ciekawa jestem ile urośnie w tym roku.Ma ładne młode przyrosty,ale Twojego nie dogoni na pewno.Nigdy nie ryzykowałam z petuniami w gruncie,jestem ciekawa co będzie z nimi u Ciebie.Z tujami i bluszczem czekałabym jak będą sobie razem rosły,zdążysz zawsze zareagować w porę.Życzę powodzenia i pozdrawiam.Halina.
Lisko, zdjęcie które zamieściłaś, robiłam stojąc na chodniczku przy schodkach prowadzących na wąski taras - balkon.
Teren opada i żeby zachować poziom dosypaliśmy ziemi i wszystko zabezpieczyliśmy grubymi zaostrzonymi palami wbitymi w ziemię (wcześniej zakonserwowanymi). A po prawej stronie stoi dom
Jak znajdę czas to zrobię jeszcze to samo ujęcie, parę lat później
Teren opada i żeby zachować poziom dosypaliśmy ziemi i wszystko zabezpieczyliśmy grubymi zaostrzonymi palami wbitymi w ziemię (wcześniej zakonserwowanymi). A po prawej stronie stoi dom

Jak znajdę czas to zrobię jeszcze to samo ujęcie, parę lat później

Monika
Wpadłam sobie do ciebie z rewizytą. Masz malutki ogródek, ale widać, że ogrom pracy w niego włożyłaś. Jest taki zadbany i wypielęgnowany. Cudownie, że bluszcz i rdest oddzielił cię od blokowiska. Jest Dzięki temu uczucie intymności. Pięknie i kolorowo jest u ciebie i udało ci się!!!! Udało ci się stworzyć swój kawałeczek raju.