Kasiu masz rację z panem z Lilii Jak jest młody naprawdę ma wiedzę podjechaliśmy w niedzielę sprawdzałam na stronie czynne więc tak na szybko jak dzieci do kościoła zawieźliśmy ale pech dla nas bo akurat mieli tam komunie i jednak było zamknięte Także zakupu nie było .Jednak we wtorek na naszym ryneczku te dwie dostałam czyli mam 3 topole czerwone sadzca białego i czekoladowego i to tyle

bo jechałam autobusem do pracy więc więcej się nie dało

a ziemia ciężka ale coś tam jeszcze wysyłkowo zamówiłam może nie duże bo takie metrowe 3 ambrowce ,3 metasekwoje 6 buków czerwonych .Oczywiście moja druga połowa nie wie nic

bo by powiedział ,że nie ma miejsca Jak mi przyjdzie to posadzić zostanie

Żeby nie było ,że tylko sobie to jako ,że tylko ogrodowo to jako że nasi chłopcy maja święto koniec września to dużemu podobała się tablica narzędziowa taka do garażu gdzie wszystko sobie może powiesić ,ułożyć i porządek ma być

plusy trzeba łapać bo wiosna blisko już jesienią pasuje z roślinkami wystarczy a nad małym myślę jeszcze .
StasiuCzytam ,ze pracowicie u Ciebie jak zawsze .Będę podglądać a będę .Trochę przesadzałam po niedzieli dosadzę pęcherznic ,które czekają długo już ale sucho u nas ,Choć nie wszędzie .Trochę posprzątam i pozbieram siew z kwiatów.Stasiu górnej części w tym roku nie pokazywałam bo rozrosło się wszystko i trzeba pokombinować co zmienić .Miejsca jest.

Pracy też oj duuuużo .