Właśnie też o tym myślałem zwłaszcza że co roku przynajmniej w jednej donicy mamy ziołaPizza pisze: A nadmiar sadzonek... może do tej knajpy, gdzie pracujesz? Osobiście uwielbiam, jak w knajpach coś "zjadalnego" rośnie, a jak już prosto z krzaka takie "coś" idzie na oczach klientów do kuchni, to już w ogóle robi super wrażenie - nie wszystkie się oczywiście nadadzą, jeśli nie macie terenu przed lokalem, ale taki np. Frodo to z tego co kojarzę karzełek.
 Ale obawiam się że szybko te krzaki z doniczek znikną
 Ale obawiam się że szybko te krzaki z doniczek znikną   Knajpa jest w centrum miasta, w nocy nasza uliczka jest bardzo uczęszczana przez imprezowiczów i bezdomnych i już wiele rzeczy i roślin z ogródka nam znikło
  Knajpa jest w centrum miasta, w nocy nasza uliczka jest bardzo uczęszczana przez imprezowiczów i bezdomnych i już wiele rzeczy i roślin z ogródka nam znikło  Aczkolwiek pomysł jest do przemyślenia
 Aczkolwiek pomysł jest do przemyślenia  Chociaż mama właściciela na bank chętnie przyjmie kilka krzaczków
  Chociaż mama właściciela na bank chętnie przyjmie kilka krzaczków  Taki sam maniak ogrodowy z niej jak i ze mnie
 Taki sam maniak ogrodowy z niej jak i ze mnie  Jak tylko zaczyna się sezon to razem szalejemy w ogrodniczym szukając roślin do naszego ogródka
 Jak tylko zaczyna się sezon to razem szalejemy w ogrodniczym szukając roślin do naszego ogródka  
 Reszta pewnie wyląduje w różnych donicach na całej działce

Widzę, że super sobie radzisz i praca wre na działce. Cały poprzedni rok nic tylko pogratulować, działka nabiera kształtów i staje się coraz piękniejsza. Oczko super, przemeblowanie i przeniesienie mu bardzo dobrze zrobiło, rabata wokół ścieżki jak i sama ścieżka również super wyglądają po metamorfozie
 Widzę, że super sobie radzisz i praca wre na działce. Cały poprzedni rok nic tylko pogratulować, działka nabiera kształtów i staje się coraz piękniejsza. Oczko super, przemeblowanie i przeniesienie mu bardzo dobrze zrobiło, rabata wokół ścieżki jak i sama ścieżka również super wyglądają po metamorfozie  

Co prawda działka nie jest duża ale da się to zorganizować
 Co prawda działka nie jest duża ale da się to zorganizować  Miło mi że zajrzałeś. Oczko faktycznie, w nowym miejscy robi robotę ! A przede wszystkim ma dostęp do słońca co mam nadzieję przełoży się na wzrost i kwitnienie moich lilii wodnych
 Miło mi że zajrzałeś. Oczko faktycznie, w nowym miejscy robi robotę ! A przede wszystkim ma dostęp do słońca co mam nadzieję przełoży się na wzrost i kwitnienie moich lilii wodnych   

Jak będziesz robił kaskadę/fontannę czy co tam, zrob proszę fotorelację. Bardzo chętnie coś podpatrzę, zresztą wiele uczę się od specjalistów różnych dziedzin z naszego Forum
  Jak będziesz robił kaskadę/fontannę czy co tam, zrob proszę fotorelację. Bardzo chętnie coś podpatrzę, zresztą wiele uczę się od specjalistów różnych dziedzin z naszego Forum  
  Reszta zimy zdecydowanie cieplejsza była i z roku na rok jest coraz cieplej jak zresztą w całym kraju
  Reszta zimy zdecydowanie cieplejsza była i z roku na rok jest coraz cieplej jak zresztą w całym kraju